Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno i Wenger vazi da će proći Bayerna niko se od laži nije udavio pa neće ni ova dvojica
svi kupuju u pekari ,samo leo messi
hahahaha dobar vic Messi !
Amin
FOOOOORZAAAA MILAAAAAAN!!!
Nosonja jedan, nije Barcelona Real pa da im treba pomoć sudija
dojava tacan rezultat Barcelona-Milan 2 - 1
Vala bi vece sanse dao Liverpoolu. Ali eto nek se malo nafuraju do razocorenja kao onda sa Interom. Jos su tada imali malkice laksi rezultat. Pa nek se poslije catannacia zale kako igraju protivnici i kako to nikad u zivotu nisu ocekivali. To je isto kao kad bi ocekivao od Francuza da dobiju neki rat bez tudje pomoci.
naravno da mozete,barca-milan 3 0
1.6 kvota na prolaz Milana dalje, na 100 km dobitak 60 km cao poz!
Idi počešljaj Barbiku, slinavče smiješni
Mozete proci Milan ako budete imali 12 igraca, a to je sudija. Milanu treba 1 gol, a vi onda morate postici 4..... Sanjaj mali kepecu !