Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zafalilo para Mersudinu našem....Lutka naša, najavio oproštaj i otišao u igman ....
Očito Hordaši imaju pravo kada je Direktorica u pitanju , ovakvu legendu samo šutnut .........
Babuka sretno i da nam se vratis jednog dana, jer klub uz takve kao ti je uvijek na dobitku. Sretno Merso u nastavku karijere i da nam budete živ i zdrav.
Hvala za sve Merso!!
e haj sad priznaj ko ti je ovo sastavio
Kakvi su to BiH dragulji, kakvi su to igrači i talenti... Da toliko razvikan igrač Ahmetović, Sarajevska ikona ni manje ni više nego napravi transfer u Igman... Da su to neki niželigaški klubovi po Europi gdje inače odlazi naš raskošni talent pa hajd...
svakako si napravio iskorak u karijeri. Kad je zavrsis, eventualno mozes radit kao pekar, tj. dostavljac pekarskih proizvoda.