Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slomi mu nogu i zuti ne dobije, a nas kapiten dobije zuti bez ikakvog kontakta.
maluda sjeme ti se zatrlo
ja ne znam sta treba vise da se desi da \"male\" zemlje dignu revoluciju u toj fifi i uefi..posebno uefi! mora se uvesti sankcija za lose sudjenje...nebitno da li je namjerno ili je glupa.n sasvim slucajno glup i neposoban...njega se mora kazniti ako ovako sudi 90min!!! naravno da nikad nece ponistiti utakmicu, ali bilo bi lijepo i prije svega PRAVEDNO i dobro za fudbal u cjelini ako ovakav sudija dobije zabranu sudjenja velikih utakmica barem godinu dana...kad ih malo po djepu opale, razmislice jel 16terac ima 16 il 17 metara:((( MUJDZA BRATE, BOSNA JE UZ TEBE!!!
E sad treba pozvat Bracu Salihamidzica, on je uvijek dobrodosao na toj poziciji, a jos uvijek je u dobroj formi, i takav igrac nam sad treba za baraz.
cuj zasto Boze? pa eto zato sto psujemo sve i svasta a ponajvise Boga...i onda ocekujemo da nam taj isti Bog nesto podari! malo se obuzdajte sa psovkama pa bi se mogli necemu i nadati!
SUDIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DJE CE TI DUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SUDIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Čovječe koja analiza. Svaka čast ismarbeton! Naprijed zmajevi!
neamo odbrane predobro u pm
Haloo Sabaniiii jedni Hasan Salihamidzic se odrekao BiH drzavljanstva da mi mogao imati samo jedno a to je znaci njemacko...I nema teorije da on zaigra tako da ne blefirate bezze ;))))
Fakat sta se desilo sa Safetom Nadarevicem zasto njega nema u repki? On je uvjek dobro odradjivao svoj posao u odbrani ???? :S pa ni na klupi ga nema??? :SSSS
Mensure vrati se vjeri pradjedova. Ja sam na vrijeme spoznao istinu i vratio se pravoslavnoj vjeri. Nikad nije kasno. Hoćete li i vi to uraditi?
Evo upravo sam našao na youtube pravi zajednički odgovor na uefa mafijaške lopovluke protiv RH i BiH: http://www.youtube.com/watch?v=VincB6wZIY8 Pjesma je hrvatska, spot je bosanski a tekst je totalno prigodan Uefinim lopovima !!
Q7 Potpuno se slažem, dođu na odmor od klupskih obaveza na pripreme repke, piju, žderu, idu na cajke i usput zaigraju malo reda radi, a onaj Bilić ih kako se vidi na snimcima s treninga grli i mazi kao da su mu djeca. Ma što ih maziš, goni ih da igraju, preko reprezentacije su došli do imena, statusa i love, svi oni. Da se mene pita uveo bi klince koji bi ginuli na terenu da se pokažu, Perišić, mateo Kovačić, Vrsaljko, Vukušić, ima ih dosta ....
Ivan Baraban opako dobar, brz i mlad igrač. Kad na proljeće zaigra za neki veliki klub i bude kandidat za reprezentaciju Hrvatske, onda će se netko u Sarajevu sjetiti da je mogao igrati za BiH. Sjetili bi ga se i ranije da mu nije ime Ivan. http://youtu.be/4yvhurDWrRY
nama cesi hrvatima estonci =euro bilo bi mi dragio zbog bilica da se plasiraju lik ih digao u nebesa sad ga pljuju
PromatracHR - Vjeruj care da nemogu da vjerujem da se vi patite s obzirom koga imate u repki. Bojim se da nije nekima lova udarila u glavu tako da okupljanje repke gledaju kao izlet neki ili sl. Nadam se da ce se momci uozbiljiti sad u barazu. Sigurno cu navijati za HR i nadam se da ce Bilic uspjeti!! Trenutno nemam nikoga-tanki smo skroz. Osim Dzeke nema bas tu puno rijesenja. Vedo se tek oporavio od povrede i molim Boga da izbori mjesto u timu sto prije inace bice gusto. Zec nije nesto posebno a Muslimovic je tu eto, tek tako -broj samo. Cesi bi bili fin zrijeb i mislim da bih s njima izvukli dobar rezultat za nas. Bilo bih extra da idu obje repke na Euro.
Hej ljudi, hajmo se organizovati svi navijaci BHF. Odemo fino u France zapalimo im onaj je...i toranj i izvrsiti antentat nad Platiniom. Tad ce jedino shvatiti tko smo i sta smo... :)