Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
pa normalno da vi ne kontate covjek je bio i kapiten u frajburgu tu ce i ostati poslije karijere da radi nesto u klubu on gleda malo duze od vas na zivot.Sta ce u Darmstatu odigrat sezonu i sta onda ispast ponovo u 2 ligu.Ovdje ce nesto raditi u klubu kad zavrsi karijeru.
Tako to rade pametni i posteni igraci.Duisburg je ispao u 3 ligu zbog novcanih problema.Direktor je Ivica Grlic a kapiten Bajic.Sad su se vratili u 2 ligu i to su dva covjeka koja su legende Duisburga .Bajic ce odigrat jos ovu sezonu mozda jednu i on dobija mjesto u upravi Duisburga da radi nesto.Tako se to radi.
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne kontam ja ovo...Mujdza je igrac koji svojim nastupima nije pokazao da je za prve lige. glavni razlog jeste u povredama koje je imao ali realno gledano njegova minutaza je takva da je klasican primjer za druge lige.....tako da mi nije jasno sto bi odbio Darmstadt, koji je upravo usao u prvu??
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
Gdje ces sad, jado?
generalno me cudi da su ga ovi i htjeli jer, realno, ne more Mujdza meda vise...a jos da ih je i odbio, ne kontam...