Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5000 eura profita u 4 mjeseca govori sve o njihovom radu!!! Ako vas zanima kako do konstantnog profita iz mjeseca u mjesec s analiziranim parovima i kvalitetnim informacijama obratite se njima!!!
haj ti ponovi abdest......
Hahaahha jah hahaha hahaha. ...m Kralj nije me neko ovako nasmijao odavno. Tnx geremy.
Izgubio si 20 est kalorija ako je bio smjeh od srca :)) Dobro jutro...kakvo je stanje danas poslije one maratonske muzike ?:))
Bogami promjena vremena kod.nas zima kisa bruku zahladnilo. Pa zato.boli. boli me . pravo. Ovih 3.4 dana nije ovako ruzno.bilo. ako.nista spavalo se a mir
PRIKAŽI ODGOVORE (34)