Bijesna predsjednica Rome
0
"Mene bi bilo sram ovakve pobjede!"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala je ko jege!
MALA IMA PRAVO
dobra ova cupi, haj vamo da jednu na male osutamo
zato volim seriu A jer je bitno da komsiji crkne krava a nije bitno hoce li i tvoja (ista takva je i BiH i smijesno mi je kad citam komentare sa gadjenjem a upravo smo i mi takvi sami) p.s. englezi to lukavije odrade.. jednostavno gerard izda loptu drogbi i kaze ajoj nisam htio!
vidio bih sat bi pricala da se lazio bori za titulu a oni igraju sa interom....kkao bi AS Roma odigrala.... za Lazio? Malo sutra....znaci zacepi mala.!!!!
ma kad su to italijani znali igrat nogomet,cuj najbolja liga na svijetu haha lol roflmao
brković odradio
mA KARINA OD LIGE
fuj kakav je inter klub,dvije usmdjele pobijede u samo nekoliko dana
Ma za Inter je inace karakteristicno da igraju \"prelijep\" fudbal i da ponosno \"zasluzuju\" pobjede... Karinasi jedni najobicniji.
Ima zena pravo, sta ste se vi raspalili jbt..
Uspaljenice ako si se uspalila, sjedi u potok,u hladan brzak da se razhladis, ne trazi belaja tamo gdje ti nije mjesto,da ti ne bi ckapi obrstili ko koza drvo.
mito korupcija jednako moratti i secco i ostali italijanski pajdaši xD
gospodice Sensi, zasto vi kao i ostale zene ne idete zaljevat cvijece, nego se petljate u fudbal, Inter je zasluzeno pobijedio, i vi nemate sta reci, VIVA LA INTER
ma pusti to aj naleti da ti dam nesto