Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jecaj se čuo do švrakinog
Zivim u danskoj pa pobogu zar nije mogao naci klub u prvoj ligi u danskoj.To je strasno na kom je nivou nasa liga zalosno ovaj nas savez treba sve u njemu smjeniti jer su oni odgovorni za ligu.
Jesu li bile suze ko kurčeve glave. Haj više te patetike
Sretno brate,iako jos uvijek ne mogu vjerovati da su te prodali u drugu ligu danske...takav igrac komotno mogao otici u prvu ligu turske,holandije,belgije...bolje bi bilo i da si ostao u zelji jos pola godine,al hajde...sretno!!
Jesu li bile suze ko kurčeve glave. Haj više te patetike
sta je sa desetogodisnjim stolicama,stalo sve,nece niko da kupi,hajmo cevabdjinica Zeljo sta ste se stisli ili vam je Amar rekao da ne dajete hajmo MB slasticarna hajmo MM buregdjinica hajmi Koke hajmo Buki Hajmo Djelo jel vam to nije valjao Zeljo
vec nam je tvoja mama prodavacica ljubavi donirala moze nam biti i Jug da prosirimo
Puko si skroz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno care i sve najbolje!!! Uvijek si dobrodosao!
ma ljudi dijete ce zaraditi lovu,budimo realni jel neko misli da moze igrati u njemackoj cvajti ma nemoze niko iz ove lige mozda duljevic i stevanovic al realno ispod 15 mulja eura nema niko platu,nas najveci dobacaj je turska liga al ne velika trojka
Zivim u danskoj sta ce zaraditi imat ce mjesecnu platu kao ja sto radim kao inzinjer oko 5 hiljada eura ce imati platu nece vise jer to nije danska Super liga, to je danska prva divizija ili ti druga liga.
haj ti da su oni prodali njega za neke pare,al momak bez odstete otisao. Neko u zelji pusio nesto tesko.
katastrofa je da zavrsi u 2. ligi Danske. Katastrofa
aww sto je sladak 😊😊😊
Suze radosnice.
kako nasi igraci odlaze brzo u ŽNJ lige i unistavaju se ... pa de jos malo ojacaj ovo ono stekni iskustva a ne ofmah poletiti ... al svak ima svoje :)
Sretno legendo i hvala ti za sve!!!
Danska druga liga, ne vjerujem. 😂