Prijateljske utakmice
0
Meksiko bez problema pobijedio Srbiju
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S M R D I I I I I I STA JE OVO !!! NISTE U STANJU NI OVE NEBITNE TEKME ODIGRATI HAHAHA !!!! OKRENITE SE SVOJOJ JEDINOJ DRZAVI BIH !!! SMRDIJA JE BRUKA !!!
Šta je ovo Srbiji svi deru guzove.
ja stvarno neznam zašto se ove b a I ije k u r ce pa oni nikad nisu nastupili na nekom velikom natjecanju niti će... I kako navijat za bosnu kad vidim onu zastavu pod kojom su baIije klale druga dva naroda...
1 iz 1 - kvota 2,50 - poklon Stvarno ne znam sta je s tim Srbima- isti su kao ona krava iz price koja uvijek na kraju prospe kantu. Imaju super igrace, ali se vazda izmedju sebe posvadjaju, dzaba ti talent i sve. Nesto tu nije u dure. Oj Srbi iz Bosne, okrenite se zemlji svojoj pradedovoj i povescemo vas na EURO da i vi uzivate s nama, Hrvatima i Monteniggersima u festivalu fudbala/nogometa :))))
nemojte ba tako....i mi se mozemo naci u istoj situaciji :/ ali ipak NAPRIJED ZMAJEVI
pa dobro tako je to, dok neko igra utakmice baraža za EP, druge male reprezentacije koriste kao sparing partner onim malo ozbiljnijim
mi smo se izborili protiv nasih lopova i mafijasa! Sada dolaze bolja vremena za nas fudbal. Srbija ce se jos dugo valjati u govnima koja je pokakila.
jesu im dali golove iz sjedinjenih drzava preko cijelog mexica :D
smmrdija ko nokia.
proci ce jos dugo vremena dok Srbija ponovo ne postane ozbiljna repka. Mi se zalimo na mafijase u nasoj repki, a ne kontamo kako je mafija bukvalno unistila srbijansku reprezentaciju. Svako ko misli da je Vidic slucajno pravio one penale na svjetskom je naivan do bola.