Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meho dobro nam dosao u Sarajevu i u FK Sarajevo! Sretan i uspjesan rad na dobrobit cijelog bosanskohercegovackog fudbala!
IMAMO - MOŽEMO!!!
Meho sa spas od blamaže i sredine tabele u ovoj našoj smiješnoj ligi!
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ NAJVEĆI PROFIT, analize, informacije!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! 5500 eura u 4 mjeseca.. 900 eura u ovom mjesecu!!
Sarajevo je sampion u otkazima trenerima. Gori su od dinama i mamica. Kodro je hrabar kad je sjeo na klupu. Predvidjam mu najvise 6 mjeseci
Na Kodri je da potvrdi trenerske sposobnosti sticane posljednjih 6 godina u jednom znacajnom klubu iz Primere, baskijskom Real Sociedadu. Navijaci Sarajeva se s pravom mogu nadati da je klub, i ovaj tim dobio trenera kakvog zasluzuje, a sposobnog da napravi iskorak. Sve je do Kodre.
unaprijed pripremio teren za razocarenje !
Nadam se da će on ustrojit ovu ekipu, i otjerat "istrošene" igrače.....puno sreće Mehaga :D
Jeste li ikada culi Safeta Susica da na nasem jeziku govori ovako kako novi trener Sarajeva govori spanjolski? :o)))
A volio sam Papeta makar koliko i Argentina Maradonu. Da ne bude dileme.
A evo i link: http://www.youtube.com/watch?v=kxaCftLjqSs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hej moj kodro nista ti tu neces napravit sve dok im popa ne dovedes........
dobro došao i sretan rad legendo