Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kodro veliki igrač i trener koji je izabačen iz reprezentacije jer nije odgovarao korumpiranim vlastodršcima nogometnog saveza b i h. legenda veleža.
Svaka čast na komentaru samo bi dodo da se slažem u potpunosti što je rekao Kodro za Messija i Ronalda
mudre zbori ovaj kodro... ako bacite novcic moze biti pismo, ali moze biti i glava...
E hebi ga Meho! Sad si nam nesto NOVO rekao....
a ti sukobi unutar repki su uvijek bili i to nije slucaj samo sa balkanskim ekipama.uvijek u repkama bude nekih nezadovoljnih igraca ,te sukob trenera i nekog igraca.
vazda vam trubim da ste vi navijaci i portali poput klixa najveci krivci sto se digli u nebesa igrace.svaki dan ste svrsavali na clanke o njima sa preko 100 komentara da su zmajevi,dijamanti,da su najaci i najbolji a onda kad dodje slovacka,usa,egipat vi se razocarate i pocente pljuvat i sve samo zbog tog sto se nerealni i necete da skontate da je ovo prosjecna repka.
Izjava Mehe Kodre u stilu Malezijskog vrača u slučaju nestalog aviona MA... "Avion ili još leti ili je pao" :)
poznajuci nas mentalitet - ponizice nas.
e moj mehaga,prije da ce biti ovo drugo...kako je krenulo pitanje hocemo li dati gol uopste :(
Ma tooo Nostradamuse! Nikad nista pametnije u zivotu nisam cuo... "il ce biti ili nece" pravi filozof .. ccc -.-
Tako ti je kad je trener pi.cka, s tim da ne znam mozemo li uopste Susica nazvati trenerom...
Ma prije če biti ovo drugo,moj Meho! A možda bude i ovo prvo!!!
Hahaha pametan ovaj slaaavni napadac hahaha
Šta ćeš on je "samo" igrao u Barceloni, a nije u PSG-u. Eto Pape ima uvijek nešto pametno za kazati.
Sta ces to je nas Bosanski mentalitet, skoro svaki fudbaler ima ego poput ekvatora, zabije jednoj sezoni 20 golova i odmah misli da je kakav svetac, najbolji, najpametniji, odmah digne nos i lebdi negdje u nebu :/ treba te nase igrace vise na zemlju spustit jer se previse kurce i pametuju, sve imam osjecaj da cemo na SP dobit po picki kao Srbija 2006, pogotovo od Argentine, samo ne znam jel bili 5:1 , 6:1, 7:1 :/
Prije ce biti cudo aBd :)
Ako nisi igrao za Sarajevo ili Zelju i ako ne živiš u Sarajevu vrata su zatvorena ili ako su bila otvorena onda se polako zatvaraju. Tako ti je kod nas je.o ti n.s.
Moglo bi sijati since ako be nude padala kisa