Sportisti ogorčeni suspenzijom
0
Mehmed Janjoš: Vratili su nas u kameno doba
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"To bi bilo ravno oduzimanju ljudskih prava, u slučaju da hitno nešto ne bude riješeno. Iskreno se nadam da će UEFA vrlo brzo naći rješenje u korist ljudi u BiH koji žive od fudbala, ali i za fudbal\" Ravno oduziamanju ljudskih prava???????????? Ovo je najveca glupost i licemjerje porediti trckaranje 22 igraca za loptom na tamo nekoj poljani sa torturama, ratovima, ubistvima, progonima.... \"Vratili nas u kameno doba\" ??????? Ovo je najobicnije bacanje prasine u oci jer ako je nesto sto nas je vratilo u kameno doba onda je to sigurno pljacka koju stranci sprovode u BiH posredstvom svojih banaka. Sto se niko ne pita zbog cega nam se moneta ne kuje u zemlji vec vani, koliki je kajmak sto ga pokupi CB u Frankfurtu na ime vezanja marke za stranu valutu, zbog cega postoji trgovinski deficit sa svakom susom na planeti, zbog cega nezaposlenost.... Daj ti nama fudbala, folk-sunda i svakojakih sapunica i sve ce biti u redu. Za bitne stvari zaboli nas...
Gdje ste sada bhf navijaci? Treba ove budale u mraku nafatati i ubiti Boga u njima. Al et, kad je sve ok pravite belaje, a kad treba nesta onda vas nidje...
ala procedure
Cijeli Balkan je permanentno u kamenom dobu.
svaka cast.. 100 % tačno sve tako kako si napiso..... dokaz za ovo je da se pogleda autohtono stanovnistvo srbije i hrvatske i da se uporedi samo nacin razmisljanja u odnosu na serve i sokce u Bosni, sve jasno ko dan- Taj narod (ova 2 zajedno) je nesto najizopacenije sto Bosna pamti... živjeli virusi i bakterije :)
U Bosni traje bitka izmedju gradjanske opcije-civilizacijskih tekovina i fasista-rusitelja i mrzitelja Bosne,zemlje u kojoj su se rodili i koja im je svojevremeno pradjedove primila i dala kuce i kucista.Na zalost,primitivni necivilizirani skutori i vlasi su unistili multikulturu Bosne i Bosanaca.Unistili su 6 vijekova staru tradiciju multikulture drzave Bosne a koja ih je svojevremeno primila!To je i jasan znak da za multikulturu i civilizacijske tekovine nisu svi narodi,jer neki su genetski izopaceni u psihopate koji mrze sve Bosansko,koji mrze multikulturu i zalazu se za fasizam,koji obozavaju ratne zlocince i ubice,koji podrzavaju genocid i etnicko ciscenje.
Cuj SOKIRANI ODLUKOM o suspenziji...pa nisu stranci ko bosnje,sta kazu da ne ispune...
Nisam nacionalno opterećen, a, ne želeći nikog da vrijeđam, što se mene tiče neka na čelo Saveza dođe i crnac.... Kakva ti je ovo rečenica majmune ??? Jesu li to crnci možda manje vrijedni???
ye.bem ti maloljetnu seku, stfu
jel se fudbal izvozi ili se prave fabrike ili ekonomija od toga pa nećemo imati šta jesti?
uostalom, kako je krenulo u japanu, citav svijet ce uskoro u kameno doba. onda je svedno, ko prije , ko kasnije.
nece nam uefa naci rjesenje nego ga moramo naci sami ! ! ! ! boli uefu Q za nama , zar nisu vec pokazali
Avdicu rasisto!
Cuo sam da je u gradu nastala nova firma - pokopno drustvo NSBIH d.o.o. sa Colakovicem i Iljom na celu! Stavi LIKE i suti!
He,he,he, i ja sam se nasikirao,neću moći nočas spavati od brige he,he,he....
Ja pic.ki sto kukaju, pa sta bi vi do kraja svijeta da muzu pare i prave malverzacije. Ovo je najbolje stvar koja se mogla desiti nasem fudbalu.
jesam se nasikirao što je reprezentacija sa 24% suspendovana...