Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis Susicu kako se radi, a dok kaseta dodje do tebe, ovaj izadje iz forme...
Alal ti vera Mesa a ne ko ono tele...
@sbiljeska KODA bi bilo KAO DA jel da?
Mislim da je i Mesi jasno da ona dva Safetova levata iz Hajduka ne zasluzuju poziv,mislim da svima to postaje jasno
Gdje su oni silni navijaci i rodbina Šuškavca nestali on je nas plasiro na svjetsko itd, samo da vide koliko ustvari on nista nije radio, dobo od Cire najbolju generaciju na noge nanjusio da mozda moze nes i pojavio se . Do trad nije priso repki ni kilometaar. Mesa i ako se ne plasira nije kriv sta mu je genijalac ostavio, i uradio je vise nego suskavac za 5 god. Jedna stvar, Mahmutovic je mozda bolji od Ibisevica sad , ja ne znam sto ne zovu covjeka trpa ih bez prestanka, pa i Besic je iz Madjarske sjevno.
Bravo Mesa,tako to radi pravi selektor!Safet Susic je umjesto da ide gleda potencijalne kandidate za reprezentacije.radije sa distance(obicno iz Pariza)tim igracima porucivao,da mu nisu potrebni i da trebaju da igraju za zemlje u kojima su rodjeni,ili u kojima trenutno igraju!Njemu su drazi bili "talenti"iz bratove agencije!Zalosno je,da sa zajedno sa Susicem nije smjenjen i Begic,koji je najodgovorniji za apsolusticko ponasanje bivseg selektora,odnosno njegov nerad,i na kraju za stetni ugovor koji je Susicu za njegovo idoisticko ponasanje donosio mjesecno 50.000 km!Koliko je Safet Susic dobar trener pokazuje i to,sto nigdje ne moze naci posao.Mozda nebi bilo lose,da ga angazuje Sarajevo umjesto Korde,posto du ga navijaci tog kluba najduze podrzavali.Bilo bi interesantno posmatrati kako dugo bi Susic bio trener tog kluba?
Postujem sta Mesa radi al nemoj po Domzalama trazit igrace za repku pola nasih ekipa je bolje od Domzala realno.Sad produzi do Plzena blizu ti je i pogledaj momka i zovi ga pa ona do Suljica u Madzarsku fali ti desno takav igrac.Ostalo tadis kako treba samo gas
Znao je i Susic ,pa i on je isao dva puta gledati Mravca jos u Belgiji i usput naravno bratu na savjet , koga ce pozvati .
Ovo je selektor, a ne kasetas!
Baždareviću, dobro bi bilo da ideš pogledati Liefering, tim koji se takmiči u Drugoj ligi Austrije. Tamo igra Prevljak koji je drugi strijelac tima. Ekipa Lieferinga je pretendent za ulazak u Tipico Bundes ligu Austrije, i trebalo bi momka na vrijeme nagovoriti da igra za BiH, iako ima i državljanstvo Njemačke.
sada govorite loše od safetu. Koliko dana ce proči, da razgovaramo od Mehmeda Bazdarevica loše??
vidi noge iznad mesine glave na putu da ga opauci 😂
jel Bazdarevic lud!?!? Kakav Horic on mora popovesti Dino Arslanagic i nijegove utakmice pratit ali ne horicevi. Molimte da nije to zajebancia
Aka vi dajte za vakav komentar negativno ocjenu. Uredu povedite jednog iz slovenije sto igra za nepoznatu ekipu. Nego jedan ko vec još malo za daje debi za A Selekciju Begiju.
Nisi upucen. Arslanagic odugovlaci oko papira jer se nada da ce pozvati Belgija. Dakle jebat ga! On ti je isti ko Tankovic. BiH repka mu je samo alternativa. Do sada je vec mogao igrati za nas ali nece hinja. Ceka Belgiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)