Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno sreca je velika pa smo veceras imali Andoru za protivnika,jer ovo veceras je bilo katastrofalno....u Belgiji smo imali bar nesto od igere ovo veceras bez komentara...i jos se nadje usijana glava da ga isprovocira MOLER IZ ANDORE.....BRAVO BESICU!!!
Jos da je doputovao sef gradilista....e tek onda bi bilo svasta....al sreca nije dobio slobodno..
...bešiću klocu jedan, ti profesionalac pasti onako na provokaciju pa zaista zaista šta je to u vašim bosanskim glavama, nije ni čudo što ne igrate u klubovima i što vas ni jedan trener ne voli kakvi ste tersovi!
to ti je bosanac
Bicemo bolji ako vratis Salihovica, Stilica u Reprztaciju.Sa Hadzicem, Susice nemaju sta trazit.Trebobi Sa Savezom briti se Gacanovica Maksumovic Babica je trebana savki igrac brzo ce otic ova sad sto igraju najbolji igraci.
eh nas mesa ce bit bolji od welsa.. rece i ostade ziv
Jedina pozitivna stvar nocas je bila to da smo igrali protiv amaterske ekipe kakva je Andora, mi ni protiv njih nismo napravili nijednu kvalitetnu akciju za gol, sva tri smo dali iz prekida. Moj Mesa neces ti uspjeti nista sa ovakvom ekipom, nemas autoritet ni potrebno znanje. #MESAODLAZI
Kenane, jes ti Uscuplicev savjetnik?!
Nisam, sto pitas Lutvo ??
Šefika: "Ovo sa Izetom mi se nimalo ne sviđa".
Javio se i Pape povodom danasnje utakmice. Kaze "samo da vas podsjetim da je jos 6 bodova u igri"
Pozovi Misimovica dok ce on još u pemzio ic. A slobodno i Adnan Zahirovic ko za svaku loptu bori ne ko ovaj prznica Bešic.
E moj Mesa...,sa ovakvom kilavom igrom ima da nas i Kipar rasturi...,a Wels da i ne spominjemo...
Hoces pogotovo bez Besica.
Mesa kazni i ti Mesica za ovu glupost (naravno ne izbaciti ga iz reprezentacije) kako bi bilo opomena generacijama koje dolaze.
(ispravka) Besica.
Tanki smo mi Mesa , nemam ja protiv tebe nista ,ti se trudis da nesto uradis i svaka ti cast na tome . Al nemamo mi igrace koji bi mogli odgovoriti tvojim planovima i zahtjevima. Odlaskom Misimovica mi smo postali jedna prosjecna evropska reprezentacija .
Odlaskom Misketa smo ispodprosjecna repka, a sa njim smo bili prosjecni, pa smo mogli igrati protiv istih!
Moramo biti pozitivni, sa ovakom igrom i ovakim zalaganjem na terenu mi idemo 100 % u baraz
Nije nam trebalo ovo protiv Andore. Treba biti dosljedan i oduprijeti se psihom protiv provokacija. Inace, radimo posao za druge!
Bazdarevicu jel ti gledas tabelu,mi sad ni teoretski ne mozemo da baraza ?Wels je sa Belgijom obezbjedio plasman,a mec Izrael -Belgija /za belgiju ne bitan/naravno da ce im pustiit bod i to je kraj price.
nije ti bazdarevic kriv... momci i sušić na početku kvalifikacija prosuli kamaru bodova koje su trebali pokupiti..i ti sad našao sebe trazit protiv belgije u belgiji i kipra u kipru...i welsa..a svi te razvalili
#smeša;)
Pa gore od ovoga ne moze