Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da je ekipa zavrsila na drugom mjestu usla bi u Ligue 1...a bili su 8. ne znam samo kkao klixonci uspiju toliko dezinformacija siriti pored ovolikog interneta i google-a...
@guardian77 Pa vidis da im skoro svaki tekst ima pravopisne greske.
Joj kad im Sir Mehmed Ferguson složi taktiku .
Mesha samo napred, uvedi i njih i sebe u prvu ligu.
Citam ove pogrdne komentare o Mesi i ne mogu cudom da se nacudim koliko neznalica i zlobnih ljudi ovdje ima. Kreteni i majmuni , Mesa je legenda naseg fudbala. I dalje tvrdim da je on bio najposveceniji trener od svih do sad. Nije uspio OK , al zasto ovoliko olajavamo covjeka koji se zaista trudio. Mesa je dobar covjek , i ja kao pitar mrtvi uvijek cu ga cijeniti.
Mesha je i dobar covjek i dobar trener. Kako je poceo u repki, cinilo mi se da ce ici na dobru stranu, ali nije uspio u tih par utakmica, sa Grckom u Zenici i Kiprom, iz ko zna kojih razloga.
Odoše u 3.-u ligu
sta ce mesa obicni uhljeb
a ja od parisa samo volim hilton!
Mislim da nema kvalitete koje bi mu omogućile da vodi ozbiljniji klub. Prevod na Klixovski Jezik: Papak jedan luzerski neaš ti pojma Pariz uskoro u borbi za opstanak.
Ma samo sto dalje od Bosne i nikad se ne vratio jer je pokazo da ne misli na Bosnu i svoj narod vec samo na sebe kad nije dao ostavku posle Kipra i tako ukopo svaku nadu za svetsko..zbog njega i njegovih sebicnih interesa sad nismo na svetsko sto mu Bosna nikad ne treba oprostit..
I da je dao ostavku zar mislis da bi nasi panjevi mogli plasirat se pored Hrvatske u barazu ? Zar mislis čak i da bi pobijedili Belgiju kad nisu bili sposobni makar remi izvuci na onakvom krmetnjaku od terena fasuju 4 komada , i to sa potpuno rasterecenom Belgijom koja je osigurala prvo mjesto . Tačno se pokazalo da nam mogu zabiti golova koliko god hoće .
Ni Sušić isto , kad je on pokazao da voli Bosnu ? Otkad je prešao u PSG kao igrač pa do danas kiseli noge po Parizu , al je došao u Bosnu za 75 000km mjesečno i nisi ga se mogao riješiti nikako , iz utakmice u utakmicu postajao je sve bezobrazniji i tvrdoglaviji .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zar nije trebo u Alzir...sve ugovoreno navodno....sigurno im predstavio svoju “viziju” pa ga nogirali odma...
I jeste za drugoligasa.
Mjera
Sve klubčina do klubčine
Sjebace i njih
Nece ih bas usreciti.