Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjednicki tim!
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje je Salihovic? Bez zamjerki, samo me onako interesuje.. :)
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
Sta ba lupate minuse.. fino sam rekao, "BEZ ZAMJERKI".. ne znam samo zbog cega.. dali zbog neigranja za Hoffenheim ili je povrijeden.. samo me interesuje. Cisto informativno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mesa je trebao Bajica pozvati umjesto Dzeke frajer na treningu ne igra :3
Bajic za Vedu TREZEGE HAAHHAHAHAHA :-)
Bazdarevic, pozivajuci provjerene igrace, ocigledno ide na sigurniju varijantu. Covjeku se "ogradjuje", svjestan svih silnih kritika na adresu Safeta Susica. I ne krivim ga, jer nije trenutak za eksperimentisanje. Fudbal se ne zaboravlja preko noci. Forma igraca je malo kompleksnija stvar, i citav je niz faktore koji odredjuju neciju formu. Zapravo, ponajmanje je ( i ako je uopste) u korelaciji sa kvalitetom igraca. Licno podrzavam poziv Ibisevica, i kad bih se ja pitao, Vedad I Dzeko bi startovali protiv Izraela. Salihovic , po meni, nije smio biti izostavljen. Najbolje utakmice smo odigrali sa Sejadom, i ja ne vidim igraca koji ga moze "pokriti". Ni vapaji za igracima iz nase lige, nisu uopste argumentovani. Nije li nam jos jasno gdje smo, po kvalitetu lige, u Evropi? A podmladjivanje ekipe ostavimo za manje turbulentnija vremena. Ako zakazemo u kvalifikacijama za France 2016.
Ja ne vidim nikakvih posebnih promjena u odnosu na Susicev tim. Meni se cini da se Mehmed odlucio posvadjati sa navijacima.
Hajde sa srećom mada će biti teško, puno ih je van forme i negiraju redovno, ali kad se igra za svoju domovinu odnekud dođe neki Južni Vjetar koji se zainati
Tinu je zovno samo radi Papeta, a Ibiševića radi raje koja ga voli.
Mehmede,ovim potezima si sebi potpisao nogu ako se ne plasiramo na evropsko.A raja su bili puni entuzijazma i da si ih ispostovao ostavili bi te na klupi i u kvalifikacijama za svjetsko.Ti vrlo dobro znas koji grijeh ti se ne oprasta,Vršajević,Sušić,Hadzić.Odlucio si ici u kontru a zarad interesa pojedinaca,tvoj izbor.
mene samo zanima na osnovu cega je ibisevic dobio poziv , zadnji gol je dao kipru ako se dobro sjecam smijesno zivota mi
Ibisevic? hahhahaahah mora da se salis?
Mnogo selektora na forumu :P. Otis'o i "maksuz" pogled'o te vase sa spiska, koje nije pozvao Bazdarevic. Mahmutovic: Kvalitetan, ne znam sto ga nije zvao. Pametan, ima dobru tehniku, zavrsnica dobra, navik'o igrati malo ozbiljnije utakmice. Mahir Karic: solidan za nase lige, solidna tehnika, jak na nogama, ali nista posebno da se zove u reprezentaciju. Cimirot: Kvalitetan vezni, pametan, racionalan, nesebican (onoliko koliko sam vidio na clipu, jer ne gledam nasu igu ni pod razno) i steta da ga nije zvao. Od Bajica nema spacnog clipa, pa ne mogu komentarisati :).
Dzabe se vi prepirete i predlazete imena, Mahmutovic, Ovaj Onaj, ovaj covjek zove koga hoce. Gori ne moze biti od Susica kao trener, a takticki aspekt igre mu ne moze ni u snu biti losiji od Susicevog. Jos pamtim Nigeriju i propuh na lijevoj strani. Jos pamtim Kipar, te Izrael u koji smo isli bez spica "jer Barcelona moze igrati bez spica". Iskreno, ne znam kakav je Mahmutovic i jos neki s "vaseg spiska", pretpostavljam da je dobar igrac, ali nije na vama. Ibisevica je morao zovnuti, jer iako je u katastrofalnoj formi, moze zabiti neki gol i dalje. Nisam neki pobornik Spahica jer i dalje mislim da je umisljenko koji nas je dosta puta zakinuo (i pretpostavljam da bi me istukao da ovo procita i da zna gdje zivim). U nas patriote prvo osjecajem, pa onda mozgom. Tako i u vezi Spahica. Pljujte selektora nakon utakmice ako padnemo, odnosno uzdizite ga ako pobijedimo. Nema nas gore bagre :D. K'o navijaci Real Madrida xD.
gledao sam par utakmica Plzena ove sezone i kazem da je Mahmutovic jako dobar igrac, zasluzuje sansu sad ili nikad jer nije bas tako mlad
Ovo je samo jedna dobra i jedina prilika da se ova skupina naših evropskih rezervista nađe na terenu i da pokušaju da se negdje ugnijezde. Svima je jasno da smo mi sve šanse prokockali i da je sa EP završeno.
Joj Mesha druze ne mirise mi ovo na dobro nikako,,al haj ti si selector..sretno LAVOVIMA KRALJICE BOSSANE,,Nadam se da cu janje okrenut uz pobjedu
To ne konta!!! Ajdin Mahmutovic igra u Viktoria Plžen jedna ekipa ko je sad igra u Liga Pravaka. Redovno daje golove. Haris Handzic igra u jedan od najbole Lige u Evrope čak i u svijetu. Mateo Susic igra u Sheriff Tiraspol kvalitetna ekipa. Emir Dilaver najboli desni Odbrana u Madzarskoj. A sta je Vedad Ibisevic? Ni jedan goal je dao. Anel Hadzic ima 26 godina i nema veze da bude još jedan fudbaler sto ce završit u dobru ekipu. Ognjen Vranjes, cim je prošo u Gaziantespor, izgubi redovno. Stojan Vranjes se blamiro pred svima protiv Mexiko. Milan Djuric napad ali dao samo 3 golova i jedna asestenica. Ali hajd želim vas puno sreca zmajevi
Sine koji je ovo jezik?! sjedi jedan
sine koji je ovo jezik?! sjedi jedan!
mesa smradu