Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zavaravajte se, nikakvo je to pojacanje!
Dobro je mlad je tamam dok se ulopi za tri četiri godine bit če nešto od njega.
Mene samo brine pozicija golmana, mislim da će napad biti puno ubojitiji sa iskusnim vukom Zecom LOL
Daleko cete s takvim pojacanjima dogurati...
Pa ovakvi trebaju platiti Želji da igraju
Smrad
Željezničar propada iz dana u dan pogledajte igrače koje su dovodili prije i kakve su igrače imali iz omladinskog pogona a pogledajte sad ali to je njihova politika kluba i zalosno je da su bili na dobrom putu a sada opet dostižu dno ne zbog kluba nego zbog djece i razvoja BH nogometa mi je zaista žao ali i to im se moralo desiti jer su zaista letili visoko a zašto se sad ne pokaže ovaj stručnjak zvani Foka kao dobar trener
biće Željo opet šampion!
Staracki dom Nedzarici preselio na Grbavicu
@ hames Ne ližem ja nitkome stražnjicu. Već pokušavam da prezentujem nemogućnost upoređivanja uspjeha i neuspjeha u sportu- što je očigledna činjenica, i u životu uopšte.
Uporedimo Željezničar ili Sarajevo sa Dinamom ili Crvenom Zvezdom.... pardon, neuporedivo.
Haj ba na njihove forume pa im lizi guzicu!!!
Igrao sam protiv ovog lika, kao i protiv Zeca... Nevjerovatno da je ovaj postao nogometas, ali haman da se rad isplati... Sretno momče...
Kako su on i Zec bili dobri igraci, tocno me hvata nostalgija za nogometom prije 10 godina, kad su terenima hodali Bogovi.
Stazama stare slave cemo da krenemo aBd... Ono sto ostali ne znaju da se nasa ljubav prema Zelji nikad ugasiti nece!