Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je država, reprezentacija je odlična!
Dođu s parama u Saraj'vo i misle da su bogovi među fukarom. Jesu li ikad ikoga dobili bez problema? Ja ih više ne gledam. Živim svoj život. Nek se jave kad se plasiraju. Nek im ćaće gledaju baraže, klince palce.
Našoj reprezentaciji treba Džeko, Pjanić, Šehić i 8 Hajrovića. Al šta vrijedi kad ni ovog jednog što imamo ne zovemo.
Mora da im se zgadila baklava prije utakmica
O ovome se treba pricati, sto prije to bolje.
I šta imamo sad od ovoga? Trebali ste reći svoje kad je trebalo.
stase Pape ima buniti sve je tacno sto je Lulic reko,, Pape je unistio repku koju je Ciro stvorio,, repka koja he trpala i po 8 golova timovima na kraju jedva dadose gol i prodjose na SP na osnovu bolje gol razlike,,,, zato smo i tako prosli na SP ispali u prvom krugu
sad ste svi pametni kad ste završili karijeru u reprezentaciji, što niste ovako javno govorili dok ste igrali ili zašto ste ti ,ibisevic, lulić, i ostali napustili tako brzo repku.mogli ste toga još puno dat al i za ovo svaka čast.
pizdo jedna sad to iznosis u javnost.mrs
Kakav je efekat svega ovoga, uvijek ovo bilo, kad je drzava takva i mentalitet naroda, pojedinic ne moze problem stanje.
Jos 50 godina necemo imati takvu zlatnu generaciju a mozda ni tad. Oni koji danas odrastaju u inostranstvu ce zasigurno birati druge reprezentacije.
@gooUser1561837752 a druze gresis ti.da ste jelim manje tulumbi i krmetine,osvojili bi barem EP a realno i SP.secam se ja zlatne generacije.mislim dzeka i jos par igraca.ostalo poluanonimusi.sta uradise tulumbe i krmetina bosnjackoj reprezentaciji.a zuti uzeo dobar ugovor,nesto je bolesljiv,tako da ce tesko beha na EP.sta ces,tulma i krme su ipak tulumba i krme.ko ce da trci za neku vestacku tvorevinu bh
Ono što je Luliću i Medunjaninu bilo neozbiljno, Sušiću je vrhunac profesionalizma.Pogledajmo ostale sisteme u društvu, i znaćemo ko je u pravu.Još ga Sušić označio kao neprofesionalca.Slično kao u Nasrealistima kada gledalac napadne profesora koji gostuje kod mahalskog voditelja da je nekulturan.
PISU ALB MEDIJI tokom prosle godine na primer trgovalo se smkd obveznicama na oko 3% a sada je srbija izdala dugorocnije obveznice sa rokom dospeca 10g sa samo 1,6% kamate.PISU ALBANSKI MEDIJI.toliko o vasoj percepciji srbije kao nekoj sirotinji.pa nismo u 2014g ili u 2009g.kad ekonomski ojacamo,sklopimo saveze i mocnu vojsku,dolazimo po nase zemlje i najebacemo vas se majki kolektivno
Glupa prica i nebitni ste
@gooUser1561837752 mozda je glupa.ipak treba mozga skapirati ekonomiju.pitanje jesi ti sposoban za to.ipak ste poznatiji kao sumokradji i ugljokradji,nego po pameti.a od ovih glupih prica vama nije dobro.videcemo druze za 5g gde ce biti srbija a gde vi i vasa braca hrvatska.
PISU ALB MEDIJI nisku kamatnu stopu,diktirala je velika potraznja investitora za kupovinom srb duga,pa je ponudjeno 6 milijirdi evra u odnosu na jednu milijardu koliko je srb trazila.tokom ovog perioda srbija je primenila jaku kiksalnu disciplinu,tako sto je smanjila deficit i stanje duga u novembrua privreda je porasla za 3%.ekonomski rasti suficit su glavni pokazatelji smanjenja duga.PISU ALB MEDIJI
A gdje ste da na to ukažete onda kad se dešava? Svi pričaju o problemima kad izumre jedna generacija kengura.