Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače, ovaj turski klub je stabilan prvoligaš, a trenutno nakon dva odigrana kola nemaju niti jedan bod. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA, pa koga vi lazete, cuj stabilan, uzela bi ih Zeta iz Golubovica
Ja reprezentativaca, strah i trepet, nije ni cudo sto nas svi pobijedjuju
u turskoj dizu palac gore kad vide dobru guzu ?? malo provjerite
PO NASLOVU,JA KONTO BOLA OPET ZAIGRO
Sretno nasim momcima i ne sumnjam da ce osvojiti srca navijaca turskog kluba
Jesu se usrećili obojica... Ebala vas turska liga. Tamo su svi propali!!!
tesko nama kad nam igraci igraju u lijevim turskim klubovima. jos mladi ,mogu napredovati ,a oni potrcali za parama... bojim se da od brazila nece biti nista !
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
Kar\'na liga ijos veca Kar\'na klub !!!!!!
nakon ove dvojice hebat će i bolića i bosnu
j.e.b.o te onaj ko te zaposli
slaba konkurencija u timu ce uciniti da Ibro i Medunjanin igraju za koju sedmicu 100 posto u prvoj postavi
na spome njegovog imena, meni se povraca !
City-QPR 3:1, kod rezultata 1:1 Dzeko dovodi City u vodstvo od 2:1 u 61 min.
Kolko su braca susici \"dobri\" od ovog transfera, hocu reci koliko su oni zaradili, jer safet je uporno forsirao medinjanina da bi ga sead prodao.
prvo skontaj o cemu se prica pa se onda pravi pametan mamlaze
@pro @eko kakav gaf ? covjek ostavio prvi komentar logicno je da ce ga svi vidjeti, a ja ga jos uvijek vidim, to je vama losa konekcija ako ne vidite, sta odmah napadate portal ?!