Maccabi održao pres-konferenciju
0
Medunjanin: Ja sam profesionalac, želim pobjedu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kenjaj harise... od tebe ocekujem bar autogol.
volio bih vise nego ikakve pare da se vratite tuzni i uplakani, na celu s Medunjaninom
Kadima Maccabi! :)
Jesam se za.ebo, ja napiso FREE SRPSKA
Za palestinske zastave se snalazite i natpise FREE PALESTINE!!! Moji plavci nema kakvih kazni da se bojite, to je glupost, Palestina je medjunarodno priznata drzava samo sto im Izrael to ne da nakon sto ih je okupirao. Nemojte to poredit sa glupim parolama tipa Free Mladic jer se hajvan Mladic nalazi pred medjunarodnim sudom za zločine i normalno da oni trebaju i moraju dobiti kaznu. Sutra aBd svi zajedno do pobjede!
Razbit cemo vas moj Harise kao beba zvecku
@hordašica negine tebi jedan citav s kondomom
Volim naseg vodju Ticu s juga i sve ostale siptare, pozz braci od TM-a !
Ne gine vam opet pet u pola!
0-2 hladno
kako ce biti pun kad nemaju para za stolice na zapadnoj tribini, a imali su para za ove hadaljske stolice bez naslonjacaj ???
Dobar momak!
sutra banjalucani navijaju za cifute oni imaju specijalne veze..haha
daaaaaj nemojte me ebavat cuj kazna ja pripremio zastavu da je vidis kolkacka je ima da pokrijemo po juga :)))))moRemo je prodat srbima ako nas kazne vole i oni dizat pa cemo odplatiti dug :P
free palestina you jewish batards
Čuj pojačane mjere sigurnosti, MOSADA k´o govana
Ovaj Haris bas se uklpoio medju ove cifute, ima njihovu facu :))