Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da si otisao u IDIL sa tom bradom
Šmekeru glavu gore nemoj se sikirait bitna nam je tvoja forma , doci ce abd Deportivu i tvojima suigracima samopuzdanja !
Mujdza, Vedo, Izet, Medo svi su na dnu tabele. velahavle hoce li ovo na dobro izaci
meni najdrazi igrac u reprezentaciji - daje 100% od sebe, ne komentarise suvise, kad pogrijesi suti i ode spustene glave, ukljucuje se u napad a cuva odbranu, ne stedi na koracima......ovo sve za razliku od mnogih drugih!!!!!!
Ma igrajte kako hoćete. Nakon kvalifikacije na Svjetsko reko sam da ću biti zadovoljan do kraja života. I to je to.
ma nek su se oni jednom kvalifikovali...draze mi je bilo onaj dan kad su dobili Litvaniju nego sama cinjenoica sto su otisli na SP.
Sretno momcino i tebi i Deportivu do kraja sezone