Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj stadiona u Boliviji grob te...a fol mi u Evropi nekoj nemamo stadion ni blizu kao oni 🤦🏻‍♂️
Sjetim se Messija u La Pazu kad je igrao, nije mogao da hoda a kamoli da trci, ovo bi trebalo biti zabranjeno zakonom, prosjecni covjek ne moze da dise ovdje normalno a kamoli da igra utakmice.
Kakva glupost..onaj u La Pazu je na 3600 metara, ovaj na 4000 m, u La Pazu se igra..za informaciju do ovog El Alta se stiže žičarom iz La Paza (neki red veličine kao Sarajevo - Trebević, takve udaljenost)
Zamisli živiš i treniraš u Sarajevu a onda odeš igrati utakmicu na nadmorsku visinu duplo veću od Bjelašnice. Pa da su C. Ronaldo i Messi u ekipi, tu je raspad sistema za deset minuta, produbljeno dišeš u mirovanju a kamoli pri naporu.