Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad je ova pojava - Javier Mascherano, dobra kao stoper? Barcelona je zbog njega primila jedno 10 golova u zadnje vrijeme otkad nema Puyola.
Džemo Berberović Safet Nadarević Sedin Torlak Nemanja Zlatković
Chiellini ubjedljivoo najboljii !!!
jest ružan majko moja
Mats Hummels je najbolji svjetski stoper,kakvo je .ovno pojeo bayern što je otjerao Hummelsa 2008 godine.Nijemci tako dobrog stopera kao Hummelsa nisu imali još od Kohlera i Buchwalda,Sammera i matthausa ne ubrajam kao stopere ili libere jer su oni prvo vezni igrači a pred karijera su igrali libera!!Tog Hummelsa žele i Barcelona i United!!
Ivanovic, Pepe, Spahic, Alba
chiellini jedini igrac iz juventusa, ljudi prosle godine nisu primili 20 golova. Ali zato je tu Mascherano \"najpouzdaniji\" stoper na svijetu!
Barcini su smijesni, gdje je T Silva koji je imao vrhunsku szonu u milanu dzubrad
eto samo 6-7 ovih da kupim i ostaje mi jos sredina i napad pa onda sledece godine da vidimo ko nece proci grupu lige sampiona, boricemo se casno za drugo mjesto u grupi!
smijesno puyol nominovan nije odigrao 5 utakmica
Bekovi nisu stoperi! Bekovi su odbrambeni igraci, ali stoperi nisu... Ovo je pisao neko ko nije bas upucen u fudbal... Hvala
A dze Zuka na ovom spisku?
stoper, igrac koji se nalazi ispred golmana, ne desno i ne lijevo, odbrambeni, igrac koji moze biti i desno i lijevo i ispred golmana, Macherano veznjak...dokle mislite raju tretirati kao glupane?
sta ce ovaj bale ima 3 sezone nije igrao kao bek a on mi na listi
Chiellini
cuj mascherano hahahahha pa bolji vranjes od njega
svima je njima Giorgio Chiellini uzor tako da treba njemu nagrada a ne ovo Barcelonino smece od odbrane, osim Puyol-a