Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj evo nama Baggia...:) hajd na hajr i na dobro, ako je tacno da trci ovoliko, trebat ce nam. Ali Mesa, Andrej Modic je sjedio na klupi Milana zadnju utakmicu sa svojih napunjenih 19 godina.. Jest da je momak vec nas mladi reprezentativac, ali bolje njega kaparisati na vakat...kad ti AC Milan skoluje zadnjeg veznog to ti je kao da te Alberto Tomba uci skijati ili Šumaher voziti...
Lijepo bi bilo imati jednog igraca koji se TRUDI i gine za dres. Ovaj po utakmici pretrci vise nego Dzeko i Ibisevic zajedno....
sta je vama kakav Modic ljudi ovo je Baggio:)!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakvi nam igraci trebaju cim on pretrci do 14 km. znaci da je ZMAJ! :D
Izvor? 14 km pretrči? Sve mi ovo liči na plaćene članke, ili ga Klixovci baš žele vidjeti u repki, jer nije prvi put da se piše o njemu.
Iako puno bolji od Sušića i Hadžića, preslab za reprezentaciju. Igrao u tamo nekom osrednjem klubu iz Švedske lige i došao nazad u MLS.
Došao je nazad na “free transfer”. Evropski timovi nisu bili nimalo zainteresovani za njega. Al’ je fakat puno bolji od Tine i Anela.
Igrao za Hamarby druga liga tada ..nije produzio jer je bio skup ..a gledao sam ga uzivo ima smisla za loptu trci dosta i ima kontrolu lopte ...dobar treba nam ....
aha na bhdragons.com iz 2014 godine ima članak na tu temu... ček' samo da se nagnem kroz prozor da vidim jel se otopio snijeg na Vranici... Lanjski jest! ovaj još nije!
U našoj PL ovakvih ima na pasja preskakala, samo što je ovaj imao malo više sreće da na vrijeme zbriše iz BiH. A brate valja za njega samo kartu platit da dođe na okupljanje, lakše nekog lokalca naći da sjedi na klupi, može i pješke doći :)
Dobronamjerni, prijateljski americki mediji.
Yebote zve neki zadnji vezni zadnji odbranbeni zadnji golman, ima li ikakav napadač neko ko če naprijed razvaliti.
ANDREJ MODIC PROTIV IZRAELA MORA BITI POZVAN MRSA NE ZEZAJ SE
ma daj ba ne serite pa bolje uzeti lika iz Vrbanjuse nego lafo ovoga telenta cirkus vam je clanak
ovaj lik se zestoko samoreklamira.....u rangu je tina, a puno stariji.....najsmjesnije je sto kao mediji u americi, navedite koji mediji i kada.....providno, a nije prvi put da se ovaj gura....i hadzic se je ovako gurao pa se pokazalo kakv je i koliko je limitiran igrac.
Jos malo pa ce nam igraci intervjue davat iskljucivo na njemackom i engleskom. :)
Kad smo poliglote i multitalenti... BTW :) Besic- Husidic - Pjanic = 1/1
Spijunira mesa bolje nego NSA,i nije mu potrebna pomoc od BND-A :) bravo Mesa, i jos jednom dobrodosao zmaju,bolje vas nasao..
www.youtube.com/watch?v=Va1h9VqZaFo Husidic..Golovi i asistencije 2014
Ako ima i 50 % kvaliteta svog rodjaka bivseg igraca Jedinstva iz Bihaca,i Zagreba(kad su bili u prvoj ligi)rahmetli Hajre Husidica imamo razloga da se i te kako radujemo tom momku!
Ako je tacna informacija,Welcome new Dragon.