Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro da ode makar na sezonu da uzme skudeto,kazu da je Roma u belaju i da su svi na prodaju
Misljenja sam da bi odigrao jednu sezonu u Juventusu i pao u drugi plan, sto bi znacilo i kraj karijere.. a u Romi moze dati jos dvije dobre sezone i trecu da hladi muda, uzme neku direktorsku poziciju i zavrsi pricu.. Koliko mu je bitan taj Scudeto..
Zna juve da sa bosnjom nema fule. Pjanke,Salihamidzic i sad dzeko ako ode da uzme i scudeto i kompletira,prvak u Engleskoj Njemackoj i Italiji sa juvetom karijera kojom se samo nekolicina moze pohvaliti Ako dodze ponuda bez razmisljanja nek ide. Najjaci nas igrac svih vremena
Ronaldo i Džeko ...Tandem koji osvaja ne samo scudeto već i Ligu Šampiona!!!
Volio bi te vidjeti u Juveu al bi sjedio na klupi a ne treba ti to, mada si u godinama boli te briga sad mozes odmarat :)
Sto da ne ? Valjo bi njima Dzeko ..Ronaldo asistira Dzeko glavom i goooool
@Tarantino Ronaldo asistira - te dvije riječi ne idu skupa
Nema tu cudne politike. Uzimaju lovu na transferima...Fudbal je biznis...Da se razumijemo, Roma nije Barca ili Bayern. Salah, Naigolan, Pjanic i ostalo drustvo su donijeli pravu zaradu Romi...
Pjeske do Torina ako je istina.
Neće on nigdje
Nemoj Edine stavit će te u drugi plan!
Trazen je na sve strane ovakav se vise ne radja na Balkanu.Najbolji je💪
On je već u godinama, kakve fajde od njega, mislim da je ovo suplja prica.
Ovo sad nasli jbt ima 3 mjeseca samo o ovome pišu
Nece njega nijo osim Juventus da igra do pentzije jeftino- koji je Dzeko prosijak.
Idi Edine i zovi Serifa na proslavu.
bilo bi to dobro
Džeko je sad u godinama. Nije to više to. Male su cjene a očekivanja velika.