{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Meč Estonija - BiH uz Marjana Mijajlovića

S
1.10.2009. u 13:18
0
19
Meč Estonija - BiH uz Marjana Mijajlovića
0
Meč Estonija - BiH uz Marjana Mijajlovića
Marjan Mijajlović
RSG radio će u subotu, 10. oktobra 2009. godine realizirati direktan prijenos utakmice između reprezentacija Estonije i BiH. U bosanskohercegovačkoj javnosti omiljeni sportski komentator Marjan Mijajlović će svih 90 minuta prenositi utakmicu iz Talina. Zbog brojnih zahtjeva slušatelja i navijača, RSG radio je od ovlaštene agencije Sportfive otkupio radijska prava za prijenos utakmice naše reprezentacije.
Jedan od dva novinara iz BiH koji putuju sa navijačima je Marjan Mijajlović. Organizirana grupa navijača, zajedno sa Marjanom u Talin kreće već 7. oktobra 2009. godine i zagrijavat će atmosferu pred utakmicu čestim javljanjima u program. Također, RSG će na sam dan utakmice, prije direktnog prijenosa, emitovati specijalni program posvećen ovom historijskom meču. Domaćin u studiju će biti Emir Cocalić, koji će ugostiti brojne javne ličnosti.

Direktan prijenos utakmice BiH i Estonija sa Marjanom na RSG radiju slušatelji mogu pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu, te putem Interneta na web adresi www.rsg.ba. Direkni prijenos će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 Sarajevo koji možete pratiti na frekvenciji 90,9 fm.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: