Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo našo sam Vlahovića i Milinkovića!Ovog Kuluševskog ne računam on se folira da je Šveđanin!😂🤣👍
Jel ima naših!?Mislim iz Juge!
Mislim iz Regije😂🤣👍
Ajd ovo za igrace da i nekako shvatim, al da je Donaruma najskuplji golman, pred jednog Alisona, Edersona ili Curtoe, smijesno. Cak nije ni branio cijelu sezonu... Ccc.
Ma rinaka od igraca, kao i Neymar,previse ufurani, stalno povrijedjeni, precjenjeni....Šta su to do sada postigli?Osim velike labrnje i dizanje svoje cijene..
Barella vrijedi svake marke na ovoj listi. A ovo je sve preplaćeno.
Psg plasticni klub cak mi je I mancester siti drazi od njih
Sve razumijem ali jednom igracu se ne moze dati mogucnost da moze igraca i trenera sam jednoglasno istjerat iz tima, recept za unistenje.