Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da si ijedno osvojio.
Napusti li PSG osvojit će ie kad tad
Halkane, nije tebi lako u zivotu...cim vidis Modric, Nole, Hrvatska, Srbija, odma, iste sekunde poletis da pljuješ, vrijeđaš i omalovazavas. Jarane, izadji malo van na čistu avu, lijepo je vrijeme, prosetaj, popij limunadu, pojedi cevape, smotaj djoju...poljubi kakvu lijepu zenu...ubiti ce te cips, smoki, mrznja i zavist!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je Modric Bosnjak ili Amerikanac snimli bi film o njemu. Jergovic bi napisao knjigu.
@sinuhe Hahahhahaha Modric da bude Bosnjak. Jesi li ti pao sa Marsa. Bosnjaci su visoki, plavi, krsni ko Dzeko, a ne krivonosi hobiti, ko ovaj pokatoliceni svrbo.
O osvajanju bilo cega mozes razmisljati tek nakon sto napustis PSG. Sa PSG-om nisi uspio osvojiti ni one glupe francuske kupove..
Jebi malog Davida Guettu
Jel ovo neko umanjivanje važnosti hrvatskog nogometa. Baš imamo debile... Pa mi ni do kvalifikacije ne uspijemo. Hrvate možemo uspoređivati sa velikim nacijama kao Francuskom njemačkom... Ali gdje smo mi?
@sova_club Hrvate nikako ne mozes uporedjivati sa Njemackom ili Francuskom. Vidilo se to I u finalu SP. Da su bolji od nas jesu, ali kakve to ima veze sa tim sto je ovaj pokatoliceni srbo nosonja, nezasluzeno dobio Zlatnu loptu.
Sto posto je u pravu. Neiskompleksiran momak i fantastican fudbaler
ovo je napisao neki iskompleksirani zavidni bošnjačić, koji ne može ništa hrvatsko. da podsjetim točkazarez; tri lige prvaka zaredom, jedini u povijesti nogometa!, viceprvak svijeta,zlatna lopta2018, nakbolji igrač europe i svijeta po izboru novinara a i po izboru igrača!
Sto moramo gledat ovog pacova
Ma neka je Modric osvojio nagradu bolje on nego non stop ona dva amigosa pa ne igraju samo oni...
pa lukica ima i više nego dovoljno naslova u ligi prvaka. ali ima i zlatnu loptu. veliki kompleksi za bošnje i srbe
neće ovaj nažalost nikada dobiti jer je crnac, guraju se ustaše poput Modrića koji blage veze o fudbalu nema, za njega je Mbae doktor nauka...