Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška igračima bašakešehkirišaka.
@Filantropista i mehengebenlabašu
A zasto igraci reklamiraju Nivea proizvode koja javno reklamira rasizam reklamom "da crno ostane crno, bjelo ostaje bijelo"?
jer snimaju za pare,daj im pare zovi ga kako god hoces tad niko nije rasista
Nisam znao da za pare rade 😂😂😂
dva glupa crnca
Kaže se tamnoputi a ne crni, crnac, crncuga i slični pogrdni nazivi.
Bravo momci.
Nabijem na onu stvar svakog ko misli da je zbog vjere nacije ili boje koze bolji od ostalih, zbog takvih nam je planeta mala postala, vracamo se 1000 godina nazad umjesto da idemo naprijed. FUJ
babo Erdogan zabrinut 👍
Balkan i istocna Evropa daleko najprimitivniji dio Evrope sto se da zakljuciti po kometarima i ovdje na Klixu. 2020 godina i nekim kretenima ovdje na Klixu je normalno napisati crncuga i sl. Zato ste tu gdje i jeste.
kakva glupost ne smijes crncugama a reci
Ja sam crnac, al ne dao vam Bog da me zovete crnac, negro i tako to fazoni, odma cu vas tuziti... Jer ja jesam crn, al nisam crn.
Đikane i Škutore opominjem , da ne koriste rasističke nazive za Bošnjake , 😁 Kontraproduktivnost na nivou , 🥴🔫
Rasizam u Brazilu bi doveo do "nestanka" Brazilaca !
https://www.bljesak.info/vijesti/politika/raspudic-rh-treba-proglasiti-komsica-nepozeljnim-i-blokirati-eu-put-bih/332073
Uh nešto mi odmah lakše kako pročita ovo..
Borimo se sa koronom a još uvijek postoje rasisti...