Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako to rade u seriji A, uzmu ga na posudbu za malu sumu, sa klauzulom da ga mogu otkupiti na kraju sezone uz punu cijenu.. Da nebi bacali pare na dzabe..
nije mi jasno kako na posudbu,najjaci lazijev igrac i oni ga daju interu na posudbu,u cemu je fazon?
Inter se pojacao i to dobro...dovedeni su ricky alvarez ofanzivni vezni,jonathan ofanzivni bek,poli veza,forlan i zarate napad,otisao samo eto.Pandeva niko ne broji ko igraca to zna ko prati nogomet,Svi zdravi stvarno jaka ekipa na svakoj poziciji po 2 jaka igraca.Ovako ce to izgledat odb maicon-samuel-lucio.chivu(nagatomo,jonathan,zaneti,ranocia) veza stankovic cambiaaso thiago mota snaider alvarez coutinho muntari poli napad milito pazini zarate forlan i neko da kaze slaba ekipaa FORZA INTER
Ma kupili su Polija iz Sampdorije. A napad su pojacali da nadomjeste Etoa. Sneijdera su zadrzali tako da ne vjerujem da ce biti rupa.
Kupljen je jaro Andrea Poli za Sredinu i Juraj Kucka koji dolazi u januaru,morao je kupiti u napad jer su otisli Eto i Pandev.
mislio sam zasto kupuju sve napadace :D nisam se razbudio jos :D
zasto kupuje sve napade, stvarno nidje veze, bolje da su vezni red pojacali. rupa su i ove godine