Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunski napadač. Šteta zbog lošeg karaktera.
Loseg karaktera? Samo zato sto su ga mediji ispljucali.
Nije on nikad nista rekao
Sad kad arapi zalome, Wanda će se konačno moći posvetiti djeci.
Citav zivot ides na treninge, boris se radis na sebi i onda se ozenis i pustis da ti zena odlucuje gdje ces nastavit karijeru! Vrhunski napadac, ali nula od covjeka i on i krava Wanda.
citav zivot a ozenio se u 20god
kurve s srusile troju kurve su zapocele 1 svjetski rat sto ne bi unistile i karjeru i jednom napadacu
Tačnija vremenska prognoza Majstorovića nego transfer objave Klixardija...
Konačno je vaš mezimac napustio Inter. Popustite sad malo.
A njegovi suigrači sretniji nego on,Wanda ga puši svima
Znači idu ili Nejmar ili Kavani
Cavaniju istice ugovor 2020
Trebate li hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-pošte za informacije o našoj usluzi zajma. e-pošta: [email protected]
neka vise koliko ste prali s njim
Zali samo para koje PSG ulaze iz godine u godinu s ciljem da osvoje ligu prvaka. Jednostavno za nju moras imati taj pobjednicki mentalitet. PSG i City to dugo nece imati iako haraju ligama.
Zbog ovog sarlatana Dzeko ostade u onoj bijednoj Romi...igra Rome se nista nije promijenila u odnsu na proslu godinu, u odbrani katastrofa u napadu vezni igraci kreiraju sami za sebe...tesko ce biti za Dzeku sa takvim timom i konceptom igre.
Nikad PSG neće uzeti LP ‼️
PSG nikakav klub. Jedino su jaki za njihovu ligu a liga jedna od slabih u evropi. Spucali arapi silne pare za nista i nastavljaju za nista.
Eh, sad moze Hebibovic preci u Mladost DK :)