Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onako vidim ga u Juventusu npr. ili Premier Ligi, gdje bi bio dobar jer je jak, visok,mogao bi se izboriti sa svim igracima..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Poslije Frank de Boer-a ajax nije imao boljeg defanzivnog pametnijeg igraca. On i Frenkie de Jong su ovom momentu po ponudom PSG-a i Juventusa, Bayerna...150 miliona se ocekuje.
E sto je od Bayerna docekas... najskuplje pojacanje im 40-ak miliona evra, ti ti nece dati 150 nikad, i 50 njima je puno, a ima vise od sviju..jos uz to nemaju dugova kao sto ostali imaju po 600+ miliona...ali zato i nemaju jer imaju dobru politiku kluba, i treba staviti zabranu da igrac moze kostati vise od 50miliona evra.. ne moze on biti toliko vrijedan nikako..