Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar im nece biti najbolja uspomena u zivotu kad zabiju prvi put u životu u grupi. Tj.Gol... hahah. Ja se jos sjecaam a imam 50g
Ljudina!
Ronaldo gigant od igraca i od covjeka
Jebeš Ronalda napravi sliku sa Pjanićem. 💪🏼
Sve isterati iz reprezentacije, pa dovesti ljude koji ce da ginu na terenu za Srbiju. Doticni nije bio prepoznatljiv na utakmici, ali je posle utakmice pozurio da slika decu sa Ronaldom.
Tata hocemo da se slikamo sa Ronaldom. Djeco i stari vam je poznat igra u Manchesteru. Daj stari, i mama se pali na ronalda.
hahah, svi mu igraci srbije traze autogram
Dosao Ronaldo kao da je Isus...Zato manekeni i jeste tu gde jeste.Jucer je FSS diejlio besplatno ulaznice za ovaj mec.I pored toga je Marakana bila djelimicno puna.Rezultati su vam nula i niko vam vise ne vjeruje.
@janjicarML npr.Zvornik je imao 200 ulaznica.Ko je zelio da ide mogao je opusteno da ode...Eto kakve besplatne ulaznice.Ko je dosao na Marakanu ulazio je.A da toga nije bilo ne bi bilo ni 10hilj. navijaca...Mislim nisu ni zasluzili vise!!!Svi fol neke mudonje u svojim ekipama u rep. su ko qur.c