Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BESPLATNO SKINITE TRI ODLICNE KNJIGE O KLADJENJU: KLAUDIO VRANCIC STO KLADIONICE NE ZELE DA ZNATE, Download Link: http://www.envirofile.org/download/21907 te i svjetski bestseler DAVID WEISSHAUPT TAJNE PROFESIONALNIH KLADIONICARA, Download link: http://www.envirofile.org/download/25728 MALI PRIRUCNIK SVIM KLADIONICARIMA I ONIMA KOJI BI TO DA POSTANU. Download Link: http://www.envirofile.org/download/28084 Kad otvorite Download link, potrebno je da ispunite datu anketu i Download ce startati automatski. Vas SkiniMeBesplatno Team. Pozdrav.
Niste prosle godine spominjali sudiju kada je uveo Barcelonu u finale, pic*e jedne prosijacke!!
Baloteli je obično umišljeno derište, i treba ga šutati s noge na nogu, dok mu iz guzice ne dodje u glavu!
jel igro onaj nas kloc dzeko.
jedna od najlosijih zamjena u povjesti fudbala je zamjena etaa i ibre,ibro je savrsen za inter a eto savrsen za barcuu,al etoo oni su ipak strucnjaci..
dudlaj ga Zlaja!
Ja fakat kukavice...što na Ibru nije krenuo...kakko bi ga Zlaja uništio...uh! Ma skonto je to Zizu, kakav je Materazi žohar...pa ga brat glavom odalamio kako treba... :D
MATERAZZI JE POZNATI FASISTA
Materazzi ga je napo\' samo zato sto je crnac...
Haha, cuj Ibre optimiste, 4-5 komada, pa neigrate protiv Vrbanjuse...de si ti Ibro bio kad je trebalo Bosnu braniti hahaha.
PA JEL MOZDA IGRO MILAN???????????????AAAAAAAAAAA?????????
Stadion ima 2 sluzbena imena, ovisno o tome ko igra na njemu kao domacin. Milan - San Siro Inter - Giuseppe Meazza
stadion se nalazi u dijelu grada koji se zove san siro, kao kod nas, kosevo ili grbavica a zove se Giuseppe Meazza, kao sto se zove Asim Ferhatovic-Hase tako da kada napisu \"...na san siru...\" nije pogresno
GIUSEPPE MEAZZA
SAN SIRO