Nije ispoštovan dogovor?
0
Masovna tuča igrača Čelika i Leotara
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja,tako je kad se dogovaraju,a nikad se ne dogovore.
neka neka lizali ste srbadiji zicigu kad ste MARKALE psovali đaba lova đaba sve ispali dabogda pogledajte i razmislite što vam je preće RAJVOSA ili rs kladim se vi I MODRIČA cvajta
@osumnjicheni pero VIOLETA IZBACILA NOVI TARIGUZ ZA GENOCIDNE GOOZICE :o) PRENESI I UKUCHANIMA :o) VIOLETA TO THE BONE
\"prema kojem su tri boda trebala pripasti Zeničanima\" hahaha koji papci...Premier Ligu treba raspustit i dovest stoku na stadione na ispašu =) Više bi koristi ova zemlja imala od toga =)
genetski podli nestabilni i beskarakterni kao uostalom i njihovi preci koji izdadose bracu i predjose na stranu okupatora tako i ovi u Zenici igraju ljigavu i podlu igru iza kulisa. joe je samo jedan od primjera nasih boshnjaka multietnicara , lud, opsjednut mrznjom i predrasudama, zeljom za osvetom ne vrijedi trositi rijeci i energiju polimisuci sa umobolnicima. kod ovakvih slucajeva najcesce i vrhunski psihijatri dizu ruke od pacijenata.
hahahhaa ... Je.bem vam Boga Vla.skog .... I sto Srp.skih BOg.ova ...
ako se dokaže da su štimali utakmicu treba ih izbaciti iz lige
Zenice P I C K E dabogda ispali i nikad se ne vratili u premier ligu!!!!!!!!!!!11
@mitru krmku grok grok mrsh u tor grok grok mrsh mrsh krmak :o)
ovo se kod nas kao normalna vijest javlja.u nekoj drugoj zemlji suspendovali bi oba kluba dozivotno ccc
A USTVARI SE SVI KLADILI NA LEOTAR I ULOZHILI PARE :o) FOL POBILI SE....DAJ BA PROVIDNI STE :o) SVI TO ZNAJU ;o)
Šta uradiše od kluba SDA-fuj fuj fuj fuj
hehehehehehehehehehehehehehhhhehhhhheeh baaliyeeeeeee, robijasi, hordashi, manijaci, fuukkaareeeee, gadite li se sami sebi???????? jeste stoka svaka vam cast. yeebli vi ovom nasem addmmiinuuu sve zivo i mrtvo
Ljudi posteno dogovore prodaju tekme, a ovi ih izrade. Neka su ih namarali.