Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vidi, obzirom da je pola nogometasa nepismeno, uzevsi u obzir da nikakvo korisno djelovanje nemate u svijetu vec da trcite po livadi, a toliko ste placeni i ne treba vam govorit ds donirate vec to treba sami da shvatite.
da je CR7 izjavio il messi reko bi covjek ok.. CR7 definitivno najveci od sviju
@FirerFerid, to je onaj što je zbog utaje poreza rizikovao zatvor i što je iz Reala otišao jer mu Perez nije htio dati (opet) veću platu?
Vjerovo sam da ce doci vrijeme kada ce vasa visoka primanja i cijene vasih odkupnina morati ici na resset......Vase ganjanje komada naduvane koze ne donosi nikakvu prakticnu korist ljudskom rodu.
zasto ne bi donirali kad vi zivite od donacija i karata koje placaju glupani gledajuci vas kako trcite za loptommono bukvalno se igrate sa loptom i zaradjujete na stotine miliona dolara i tood glipana koji rade po fabrikama za crkavicu,vidi ti njega kako se on bunni ko da ih je zaradio!
Pa ako ne osjecas da nekome trebas pomoci jer imas i previse novca onda nemoj.
Dok sam igrao za Real davao sam i šakom i kapom sad nemam.hahha
Pa kretencino ne trebate vi nista donirati...ali ako nema posla za vas...tekme/treninzi....mrs na biro ko i ostali. Molim te lijepo to bi klepalo lovu a da sjedi kuci i to kakvu lovu ..jer na smanjena primanja rijetko koji dragovoljno pristaje.
Mrš!
Ne dijeli ko ima nego ko je naucio
Je li Dzeko šta dao?
Manglupe jedsn, srecu si imao sto si bio fudbaler, niko od tebe nista ne trazi, a kako mi mozemo sa nasim platama, uvijek po neku marku odvojit! Jos nesto magare jedno nikad te nisam podnosio !!
Mislim da ce covjek imati mnogo besanih noci od muke sto ga ti ne podnosis
Dzeko podjelio izjavu na svim profilima
Znao sam sto vas i ne gledam vec godinam.