Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si poveo Nainggolana umjesto mrtvog konja Felainia, možda bi neko iskoristio višak koji je pravio briljantni Hazard noseći trojicu na sebi...Ovako možete samo žaliti za ovom prilikom, sumnjam da će se ista ponoviti ovoj generaciji...
zanimljivo sreca da je ne bi vi bi davno se ohladili kuci
zanimljivo sreca da je ne bi vi bi davno se ohladili kuci
Francuskoj nedostaje Zinedine Zidane,nebi ovako se tesko provlacili do finala da imaju njega ili slicnog njemu
Gosp. Martinez, sa timom kakav si imao na raspolaganju, prokockao si historijsku priliku belgijske nacije da postanu prvaci svijeta. Kukavicluk nikad ne vodi dobru, a uci u fudbalski dvoboji sa strahom znaci unaprijed izgubljen mec. Gdje ti je bio Adnan Januzaj? ... Talentovaniji tim Belgija nece imati u naredna tri stoljeca. Bar.
Kakav si ti idiot nije mi jasno, Chadli u prvoj postavi, odigrao 5 utakmica sa klupe za WBA koji je ispao iz lige. Nije pozvao Naingollana, na klupi mu Mertens, Carrasco, Michy, Tielemans. Najvece fule Chadli, Dembele i Fellaini. Francuzi nisu nikakva ekipa, imaju oni solista predobrih al kao tim 0 bodova, ovo je moglo biti najlakse osvojeno prvenstvo za neku ekipu, a Belgija je mogla lagano, sad Englezi idu do kraja.
Martinez prcaj ti nekoj stvarki Francuzi su pokazali puno vise kolektivne igre veceras od vas i bolju organizovanost una terenu a Pogba i pojedinci su u nekoliko navrata pokazali svoju vrijednost i umijece i po meni zasluzeno u finale