Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha uvijek se od srca nasmijem ovom RVATSKOM portalu kad porede perisica sa Martialom... ako bi uopste se spominjalo nesto tako onda Inter treba dati perisica i jos jedno 70miliona za Martiala..
upravo... martial mali je masina... perisic prosjecan igrac.... nema segmenta igre u kojem bi rekao e dobar je...
ovo samo glupani mogu povjerovat, ne mogu se poredit martial i perisic, martial mladji placen oko 60 mil i sad treba da ga mijenjaju za perisica i jos da doplate :)
Ma nece ga pustit lik je igrao sad protiv reala 90 min unistio im odbranu nije murinjo toliko lud ;)
Unistio odbranu? Prijateljska utakmica i Realu prva nakon 50 dana, ako to bude u CL ucinio e onda kapa dole..
@ForeverBiH bice prilike u Skoplju kad bude supercup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nece ga pustit lik je igrao sad protiv reala 90 min unistio im odbranu nije murinjo toliko lud ;)
Meni je zao ovog Martiala, obecavao je puno, dok Mourinho nije doveo Ibrahimovica. Grije klupu, sad jos i Lukaku dosao. Steta velika, ko je gledao Unitedove utakmice u kojim je on igrao od prve minute, zna o cemu govorim. Jednostavno ne dobija dovoljno minutaze.
samo tako za 10 godina yuga ce preplaviti najjace klubove jurope