Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On, i jaran mu van Bommel su sve osim fudbaleri. I Davids je grizao, pa ne znam da je nekom nogu slomio. Cak ni Gattuso, a vala ni Vinnie Jones ...
@MAFIA Ti zigleda slabo gledas TV, jos slabije pratis fudbal. Samo da napomenem, De Jong je ove godine vec slomio dvije noge (Ben Arfa i Holden), poslao jos jednog igraca u bolnicu na malo duze lijecenje i na kraju kung fu udarcem je odvalio Alonsa u finalu SP pred 3 milijarde svjedoka. Ne kazem da se slazem ili ne slazem sa tuzbom ali ovoga gulanfera treba ukloniti iz fudbala sto prije moguce.
ovaj nigel de jong je stvarno ubica ...frajer se bavio kik boxom pa ocigledno to na terenu i sprovdoi,sjetite se samo starta na svjetskom prvenstvu protiv spanije isao je na loptu high kickom
@MAFIA Strucnjak , znas li ti o kojem igracu je rijec? Jesi imao priliku gledati startove ovog momka? Postoji UFC pa ako je jak i zestok , to moze pokazati tamo.. Ono sto on pokazuje nema veze s fudbalom i sportom uopste.
cuj nesrece se desavaju... al fudbal je danas postao biznis, pare... tako da se \"gine\" na terenu...
Samo vi nastavite unistavati fudbal. Cuj tuzice ga, pa nije balet. Povrede su se uvijek desavale i desavace se. Sta sad? Zbog straha od kazni trebaju igraci da bjeze jedan od drugog da slucajno ne bi udarili nekoga? Protiv modernog fudbala!