Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biti fudbaler je isplativo i zaradjuju se veliki novci. Druga strana medalje je da se klubovi ophode prema njima kao prema zivotinjama. Kupuju, prodaju, mjenjaju, pozajmljuju,trampe! Kao na stocnoj pijaci!
meni to isto rade i to za platu za koju mogu platit racune, kupit ukatkad cipele i majicu te otic 5 dana na more. rado bih se ja mijenjao sa pjanketom...
Sve zavisi od novog trenera Juventusa. Cim su dali otkaz Alegriju, znaci da vec imaju dogovor sa novim trenerom, ali jos ne idu u javnost. Ostanak Pjanica u Juventusu zavisi iskljucivo od toga da li ga novi trener vidi u timu ili ne.
Jao izjave, bas vrijedno citiranja.