Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tjerat i ponizavat trenera zato sto ne stavlja razmazenu zvijezdu u tim, a ima dobre rezultate mogu samo glupani. S druge strane, mogli bi nesto ovi nasi BHF-ovci nauciti od ovih divljaka.
Ma nismo mi puno bolji, mi smo scakog pljuvali i tjerali i to odmah nakon prvog poraza…
Nasi napuste tribine i to nikome ne donosi nista.
Drzava nam puma migranata iz Maroka, znamo kakva je to ganijaCi
Upravo si druze. Radio sam sa njima i mislim da su najopasniji likovi kojima je cakijom ubosti ko dobar dan…
Veće stoke od arapa nema.
ovo isto da je petev odveo nas na svjetsko prvenstvo bez pjanica i dzeke pa nam bude krivo.
Vaha, imaj ponosa i odjebi nepismene kozojebe. Daj im otkaz pa da vide kako će proći na Svetskom prvenstvu. Nedaj se ponižavati!
Vaha budala sto nije odmah otisao, a ne da ga ovako ponizavaju, a ovi sto komentarisu "Kako mogu navijaci ponizavat selektora?", vi to isto radite petevu...
Oni su sami ponizeni i ponizavaju se ovakvim postupcima, a Vahi peri ne mogu odbiti ,gospodin covjek i strucnjak svakako.
hej markonaci stjeram vam ga majci
Ispravan naslov bi bio, Marokanci pokazali svoju čobansku nekulturu
Nije ni čudo da ove OHOLE I BAHATE arapčine svak ubija po bijelom svijetu, gdje počinje pamet i strategija, tu prestaje arapski svijet. Gdje počinje fanatizam i OHOLOST, e tu su Arapi prvi.
Generalizacija vode u predrasude i stereotipe, a to dalje može dovesti i do genocida. Neljudski je tako okarakterisati bilo koju naciju, narod i sl.
Klix zašto imaš ovako glupe naslove, ponižavajuće za gospodina Halilhodžića. To što navijači rade nije ponižavajuće, ponižavajuće je kako vaš novinar gleda na sve to i potencira nebitni dio cijele priče! Žalosno!
Kakvi glupani rade na ovom kljixu u pm
Mentalitet kod Afrikanaca cudan, dans te vole a sutra bih te prodali i ubili!?
@Helac ,- primjer za to ti je Gadafi.
ma neka te vahide a ne da radis ovdje gdje bi te gledali ko boga , pasos bih ja ovim "patriotama " svim uzeo
Ovaj gdje god dođe, svi ga zamrze
Ovaj gdje god dođe, svi ga zamrze
Da ima obraza,podnio bi ostavku.