Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo patriote pravog Bosanskog katolika. Ne ono smeće kamenjarsko!
Topa, bio i ostao legenda!!!!
Pa zar vi mislite da bih ja dozvolio da moji francuzi odu u baraž? Pričo sam sa sudijom, i on se složio da malo proširimo pravila za večeras. Kad mi napadamo: nema ofsajda, gol rukom važi kao i svaki drugi, kod centaršuteva lopta može preći gol aut liniju do 1 metra. Kad BiH napada, svaki kontakt je faul za nas, nema slobodnjaka, nema kornera, Džeko je stalno u ofsajdu. Eto, ne možemo vazda igrati po istim pravilima, nije kameno doba, treba misliti o napretku. Ako se pokažu pozitivni rezultati, ova pravila uvešćemo za sve utakmice naše reprezentacije.
Lakše nam je pobjedit Francuze nego proći baraž
kad je marko za nas igrao kad su mnogi izbjegavali...svaka cast legendo treba napraviti oprostajnu tekmu za marka i ostale koji su se borili za grb kad je trebalo
Bosanac sam . al ogadio mi se ovaj lopovski usr.ani bosanski narod , nadam se da ce nam fracuzi ocitati lekciju i zabiti nam petaka nek nas vrate gdje nam je mjesto u p.m.
Ima odlican jezik za lizanja shupka
Iskreno, je.besh ti takav nogomot u kojem BiH tuce francuze u sred Pariza. Mislim ljudi, spustite se na zemlju, mozemo igrati sa Vratnikom i Luksemburgom i to je sve.
MARKO LEGENDO BOSANSKA !!!
ja jezika, isto ker ocam\'
A vidi mu jezika, ja mislim da se umiva s njime
odigro sam 2 na bh na 5 KM
Danas je lijep dan da budeš Bosanac!
Slazem se da ce BH zmajevi dati odlican angazman jer ce igrati rastereceno, na odlicnom stadionu, na lijepom terenu uz podrsku ogromne mase..Mislim da je veliki optimizam prvi put opravdan!
SRETNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
E kad je topic rekao mora da ce tako biti..... vise ne znate koga da pitate..... moju nanu jos samo da vam i ona prognozira Evo ja kazem izgubicemo 2:1 - sta se svi lozite po ko zna koji put!
nemam drzavu,navijam za srbiju,rusiju,grcku.vracam se kuci frustriran,licne karte nemam jer mrzim grb BIH na njoj,nema pasosa,a i nemam ni para da ga izvadim..sestra mi se udala za nekog baliju,nikad ga ni vidio nisam ,stari mi pogino ,negde oko sarajeva,,stara mi se bacila sa mosta u banja luci..ja na igli ,ma tezak zivot