Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marko hvala ti na svemu!!!
u Francuskoj. Do 77. minute vodiš 1:0, izbiješ loptu u korner i kraj priče.
ovi sto vole hrvatsku i navijaju za hrvatsku pa brate mars u hrvatsku pa tamo kenjaj i zivi, odjebi iz bosne
DA JE IGRO ZA HRVATSKU MOŽDA BI I IGRAO U MILANU A NE SAMO TRENIRAO SNJIMA. A JEBI GA SVI MI IMAMO LOŠE POTEZE U ŽIVOTU.
Sta baljezgas ti bolan...pa ko bi bio budala da ostavi Svicarsku i vrati se u zemlju gdje godinu dana nemogu da se dogovore oko predsjednika ????? Drugo...Marko je jos mlad covjek i poslije fudbalske karijere cojk gradi poslovnu a to bi se iz Bosne nebi micalo sa nule...a ti jado sto ne mozes dalje od Orasja sisaj vesla... Da ne spominjem koliko je fudbalera pomogao i koliko ce pomoci abd u buducnosti... O igrama u reprezentaciji necu trositi ni slovo..sve je arhivirano negdje. Pozdrav Marku od \"Dzeke\"
MARKO TOPIC MARKO TOPIC MARKO TOPIC
Jedina svijetla tačka portala Sarajevo-x.com EDIN ISANOVIĆ Svaka čast. Poštujemo tvoju kreativnost i snalažljivost mi tvoji čitatelji
a markov rodjak neretljak igro za hr!!i to samo u jednoj utakmici. poznajem obadvojicu,mato mi duguje jos 5000eura.pobjego u koreu. al sta sam htio rec,,znam sta je mi topic reko jos dok je igro u varteksu.. da zna da nikad nebi dobio poziv od hrvatske..u cemu je bio i u pravu al mu nisam htjeo u oci rec..a zna da se preko reprezentacije najbolje mozes prodat,kakva god ona bila bolja je nego nikakva.. marko je typ covjeka koji samo gleda na novac...njemu je svejedno nacionalnost i domoljube..on bi prodo i bosnu i hrvatsku za 1000eura. pa et gdje sad zivi nakon karijere u basela,to sve kaze.. a da i malo ima domoljuba bih-hrvat nebi nikad igro za bih.al u svakoj naciji imas crni ovcica poput topica,pandze,papaca,hrgovica itd.!!nismo svi perfektni.
odgovor na zadnje pitanje je odgovor na sva pitanja u vezi neodlaska na euro 2012.Kratko i jasno receno i 100% tacno.
Pokakim ti se na ponos ! Igrao si zato stote Hrvatska nije htijela,nisi imao kvalitet moj Topicu ! Mani se supljaka za naivne !
Mark Topic kralj
MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI MARKO TOPIC VITEZ BOSANSKI
veliki markot topic vitez bosanski hvala ti marko za sve sto si ucinio za domovinu naklon za to i nikada ne moze biti zaboravljeno bio si tu kada te je domovina zatrebala, a ovim skutorima iz listice samo citat iz onog clanka u vezi onog djecaka u hr\"idite u svoju bosnu kaljavi jedite sirotinjo ili kako je vec pisalo\" eto skutori tako vas docekuju u toj hr
MARKOOO TOPICC MARKKOOOO TORICCC MARKOO TOPICCCC
inace srna je s podrucja gorazdanske regije, tacnije okolina cajnica.
osto još samo troprstić.
osto je jos jedan uljez, al nece ni on zadugo.