Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emotivni kes ga vuce
gdje si moralna vertikalo, nisam te prepoznao
Ispunio mu se san u tri utakmice gol razlika 15:0
2 A ja jos i danas lutam svijetom i trazim moje drugare,ali shvatio sam da ih nikad necu naci jer su sahranjeni svi na ulazu u moj rodni grad i kao najmladi sehidi, ima ih u dva prva reda a u svakom redu po deset njih . Putuj Zvedvo ali mojim drugovima ne obasjavas pute ,samo Zvijezdo zastani i osvijetli njihov grob u mracnoj noci.
Navijao sam za Crvenu Zvezdu i plakao od srece kad su pobjedili ligu prvaka,za zahvalu njihov vodja navijaca zapali moju kucu,zapali moju zemlju i pobih moje drugare sto smo zajedno plakali od srece kada je Zvezda bila sampion.
Bježi eto Spahe, odvaliće ti koju šljagu.
Navijači su jedini ostali koji padaju na jeftinu patetiku i ljubavi i odanosti klubu, jeftina supica zbog koje kupuju karte i pune džepove onima koji su klasični biznismeni i idu tamo gdje se bolje plaća.