Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Bošnjaci, budimo realni, da je Marjan stvarno naporan kad prenosi utakmice, ali mi ga volimo zato što je Srbin, a gotivi nas Bošnjake. Meni je čovjek isto simpatičan, ali što jest-jest, udari u glavu.
Nevjerovatno, super cirkus nastavlja svoje putovanje . Marjane, ti bar znas da si covjek i koliko ljudi stoji iza tebe . Raja samo šaljite mail-ove na: [email protected] . Puste ove fol pametne za koje je komentator tipa: \" bio je to pas, jos jedan pas, kako divan pas. itd.....\". Marjan je jedini istinski komentator, pa ne prenosi na radiu , jer gore navedeni primjer je za radiske komentatori pa ko zeli takve komentare neka slusa radio, a nama koji zelimo pravi ugodjaj vratite Marjana . BIH4EVER
Nakon Sabahudina Topalbečirevića poznatijeg kao BAHO , Marjan je jos jedan komentator koji je komentirao utakmice reprezentacije BiH sa srcem i dushom. Jedan od boljih komentatora danasnjice, Marjan radi samo svoj posao i posao mu je da zna sve o igracima zavisi ciju utakmicu prenosi. Marjane najbolji si i najjaci pusti levate NE DAJ SE BRATE.
pa na ovaj komentar covjek sa cistim srcem i dusom samo moze da se najezi...smrt fsizmu, sloboda narodu!
Daj neka su skinuli tog prostaka, zbog njega ne gledam nogomet!! Vrlo je iritantan, pametan direktor odmah reaguje. Jedno su emocije, drugo je realnost. Emocije ostavi doma Marjane, budi ozbiljan čovjek pa kontroliši svoje ispade u emotivnom stanju. Tvoj domet je rečenica \'Dzeko dijamant\'. Od toga je isti imao najviše koristi, prozvaše ga u Bosni tako. Nek\' ti on plaća mirovinu, a ti se potrudi za to vrijeme da se opismeniš.
Cim je srbin mora biti retardiran. Serv na kambodznskom jeziku znaci glupan i retard! Mora da su otamo dosli mtr im jbm.
smrde...o smrde ebem li vam ćerkice u pič.ić...
momak je retardiran i ne cudi me da ga Bosnjaci vole...
I da..samo da dodam...srescemo se mi (upuceno dvojici za koje znam licno ko su)..bas me zanima hocete li ponoviti sve ovo sto nabacaste komentarima. Moderacija sa-x (ako je uopste i ima).....nemam komentara.
Boze komentara...od naucnika kmeta i akademika....klinci koji nemaju pojma o tezini rijeci koju izgovore. Povedem se nekad da im odgovorim ali zaista bi bilo nisko toliko se spustati. Tuzno je sto prepoznajem neke nadimke i znam licno o kojim se ljudima radi i sad vidim kako mi \"lijepo\" misle a prodaju se. Ali...da postavim samo jedno logicno pitanje. Marjan Mijajlovic napusta FTV zbog odluke RTRS-a???? E dajte mi neki logican odgovor. Neko rece..voli samo sebe...jedini logican odgovor a to njegovo mrsomudjenje o ljubavi prema BiH nek ostavi nekom drugom.
Velika podrska nasem Marijanu i poruka da se ne osvrce na ove gluposti sve sto se desavaju i dao bog da pocne radit za neku normalnu televiziju u nekoj normalnoj drzavi gdje nece sve biti vezano uz politiku kao sto je to kod nas slucaj ovdje sa RTRS-om. Sramota ziva!!! Sretno Marjane, sretno, najbolji i najpotkovaniji komentator na ovim prostorima, a i sire.
baš kao što kaže Damir-TDI, Marjane vrati sa da uživamo u SP...pozdrav svima koji prepoznaju i cijene kvalitet
marijane,ti si najbolji komentator na ovim prostorima, a četnici neka se grizu od muke,jadni mrzitelji svega što je normalno-po ko zna koji put pokazuju ko su i kakvi su...
Marjane brate, pusti papke i čobane koji pričaju gluposti. Ti svoj posao radiš extra dobro i svi koji smo i prije rata imali TV i gledali utakmice uživamo u tvojim prenosima. vrati se i dopusti da uživamo u ovom SP. Pozdrav
http://www.facebook.com/group.php?gid=129844567044872&ref=mf#!/group.php?gid=129844567044872&v=info&ref=mf grupa podrške marjanu..