Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrancic je ono so nam fali solidan ehnicar i veliki trkac , Medunjanin je mozda malo bolji tehnicar al defanzivno ni do koljena Vrancicu . Mislim da ga treba ukomponovat u 11 sto prije .
Plus puno je mladji od Medenog i sa reprezentativnim iskustvom buducnost zagarantovana .Zna Mesa sta radi
Meni se najvise svidja sto je tipicni svabo u sredini m trka trka trka
Join the social network that pays you for your content. Get paid to like, comment and share http://www.tsu.co/PilotBabo
Darmstadta prvi na listi za ispadanje nazad u drugu ligu ... Drugi je Ingolstadt ali njih moze sponzor dobro sa lovom pogurat ( Audi ) ... Ae valjda uspie sta pokazati ... mozda je ovo samo odskocna daska za nesto bolje ..
Uglavnom je ostao u Bundesligi, to je vise nego pola nasih reprezentativaca.
a još jučer ga (neobaviješteni) sportski novinar klixa selio u k'lautern.. a transfer već bio manje-više dogovoren prije 2-3 hefte.. (naravno, ko prati zehru ozbiljnije od novinara-amatera)..
gotovo da su nužne te špekulacije u tom nekom (sportsko)novinarskom poslu, ali brate drage, imaš njemačke medije koji pišu svaki dan, šta ima šta nema, samo se "priključi" na izvor.. a ne neke tamo bajate vijesti i špekulacije..
Nemaju o cemu pisat nema utakmica takmicenja ,onda samo lupaju a sutradan demantuju i jovo- nanovo