Igrač Borussije iz Dortmunda
0
Mario Götze: Prvak će biti Bayern
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYEEEEEEEEEERN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
otkrio ameriku
Koji crni Bayern...prevazišao je on to...držite se vašeg Robbena i Riberyja...Mario dogodine ako bude išao, ide sigurno na jedno od sljedećih mjesta: London, Madrid, Barcelona ili Manchester! ;-)
Ovakvim izjavama taba stazu za Minhen slijedece sezone. Logican slijed dogadjaja je da igrac njegovih kvaliteta igra za najbolji klub u Njemackoj. BAYERN4EVER
ja igraca i vanago, ovaj ga meni vise nebi zaigro, nije ni pola prvenstva proslo on se vec predo, propo ko ricken dabogda.
Mario, ti si mašina od igrača...samo ih loži i furaj, a onda im ga zavuci!