Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je.bo vas pečat više!!!!!!
ode balo hahahahahaha
A imas li ti pecat za to?
meni je ono s pecatom za d.eb.ile tako da me uopste ne cudi sto pola bosne sv.rs.a.va na bu.d.alu, kad je idol mogao biti ekrem jevric moze vam biti i pecat
Niđe pečata?
sto im ga talnuse braco moja mila..nebi ga ja uzo, da mi ga dzabe daju..
jah sad cemo nagadjati kako ce igrati balloteli u milanu,ali realno je da u poreteklim sezonama najmanje iskazao taj svoj extra talenat.po trenutnim igrama ja bih ga svrstao medju malo bolje prosjecne igrace sa slabijom statistikom.
ima da se baloteli preporodi u milanu,igrace dobro kao sto je igrao dobro na euru 2012. city je vjestacka ,neozbiljna ekipa pa je i sam baloteli bio takav,dok je milan ipak ozbiljniji i klub sa velikom tradicijom gdje mario nece moc tek tako da se ponasa blentavo a ujedno on i sam je uvijek navijao za milan,tako da cemo vidit pravog balotelija u omiljenom mu dresu.
Kupio ga Milan na rate :)
Nemogu da vjerujem. Milan citavo vrijeme stedi i dadne na kraju 20 miliona za balavca. Ako je ova vijest istinita. Predvidjam lagan pad Milana u donji dio tabele. Prvo ce unistiti disciplinu a onda i odnos trenera sa igracima. Drogba ili Kaka bi im puno bolje legli.
kakav si ti de.bil
Catpe, gdje je?
ok da jue to neki dobar igrac on je najmanje fudbaler a najvise skandal covjek
Balotelli and Sharaawy! :D
A PEČAT???
jel ovo moguce??
@ars kene AL SI STRUCNJAK ZA NOGOMET. KO KAZE DA NECE DZEKU? PRVO VRIEDNOST EDINA DZEKE TRENUTNO A I PRIJE JE BILA VECA NEGO VRIJEDNOST BALOTELIJA. LAKSE JE DATI 20 M NEGO 30 M. JOS 20 M NA NEKOLIKO RATA. ETO ZNALAC TO SU NEKE CINJENICE PA RAZMISLI I NE LUPAJ. DA JE DZEKI MANCINI PRUZAO ONOLIKO PRILIKA I DA MU JE TOLERISAO SVE I SVASTA PISTO BIH TE KO BI BIO PRVI IGRAC CITY-A