Francuza nema u blizini prvog tima
4
Marca: Zaratili Mourinho i Zidane
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to sve govori kakav je mourinho, joj sto bi voli da ga zidane jednom glavom zvizne
Ja za Real navijam od kad znam za sebe, i ne mogu reci da je Murinjo los trener ali sam oduvijek znao da je cigan i nula od covjeka. Ova prica sada jos vise potvrdjuje tu cinjenicu, jer je Zidane po meni najbolji fudbaler svih vremena, a i izabran je u anketi za najvecu legendu Reala. Cigan nema pravo otjerati legendu kluba.
Zidane radi sa omladinskim pogonom, te je skaut u Francuskoj, radi za Mourinha, dovodi mu nove igrače, to zna svako. Ovo su samo gluposti...
Hajd\' ne lupetaj života ti. Neću ulaziti u to kakav je Mourinho kao čovjek, ali kao trener je veličina i to je činjenica.
Još malo pa ti je odzvonilo jazavac....posrećilo ti se s Portom,i nešto si malo uradio u Interu kad je evropski fudbal bio u fazi stagnacije.Sad kad su se velikani kao Juventus,Bayern,Barcelona,engleski klubovi itd trgnuli iz sna...ti sa jednim fenomenalnim Realom ćeš propast...jer si kesa obična,a to će vrijeme pokazat.
Majke mi ja ću ovog Mourinha otjerati !
eto Realu sad...real vise nece biti spanski klub..vec portugalski. Otjerao sve a dovodi svoje kako bi sastvaio reprezentaciju portugala (pepe, bio carvalho, ronaldo, coentrao, jos figa za sportskog direktora). Isto kao kad bih ja Bosanac i Hercegova preuzeo Real i poceo dovoditi Dzeku umjesto Ronalda, Pjanica umjesto Alonsa, Spahica umjesto Pepea itd. Prodaju se za jeftine pare. Tradicija se ne mmoze kupiti novcem
Hoce svog cigana Figa uz tebe, tu je sva frka, jer se samo cigonja sa cigonjom moze razumjeti!
pff pa otjerao je najveći legendu Reala, Raula što ne bi ove ostale
haha ma iskompleksirana budaletina, nek postavi svoju kujicu ronalda uz sebe:)
Treba ovoj pi.čki portugalskoj j.e.ba.t ma.ter i otjerati ga. Pa nek se ku.rči negdje drugo.