Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smješno da se o ovoj cifri i priše, kamol da se plati. 60 milj € u ovom ludom vremenu, puna kapa. nije on ronaldu do muda.
Za ove pare cijelu ekipu sastavit. Šampionsku!
http://www.youtube.com/watch?v=dy-paSCfBCs
145 miliona jer trci a vadi ga sto je klempav pa po potrebi moze i letit
145 miliona ?? za sta?
kolko bi onda treb'o messi da kosta..???
pod hitno treba limitirati visine transfera jer ovi jahaci deva polako ali sigurno unistavaju najljepsi sport na svijetu
Ove igračke postaju sve skuplje, a ništa posebno nisu bolje od onih prije.
U pravu je Levy . Ima desetak klubova koji prave sranje od fudbala sa svojim parama. Jedan od tih je i Real . Pa kad već glumite gazde onda se iskrcajte 145 miliona ili odbite . Troše repa , mjenjaju igrače i trenere a titula nigdje . Nikako da skontaju da se ekipa gradi a ne kupuje !!!
Pustiti ga jos jednu sezonu da sa Tottenham-om ne izbori LP pa ce on sam traziti da ga prodaju jeftinije...
145 000 000- to nije 3- cifreno
jest ruzan *** ga otac,platio bi da ga ne gledam :D