Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jebala te i marca i neymar i svi mediji , sacekaj jadan nek izabere i oficijalno izjavi sta je izabro i onda objavi , pa u pm 20 clanaka o njemu u 5 dana
kao sto Barton rece: Neymar je u nogometu isto što i Bieber u muzici, tj medijski navikan
A ko je taj Barton?
Možda i njemu,kao i Beckhamu uspije manekenstvo i fudbal,navijam za Barcu,al mi nije drago da dođe...
evo dobrog posla za galijanija i milan. sljedece godine ce ga kupiti za 10 mil. eura i to ce placati pet godina rate po dva miliona. mesi je gazda u farceloni, a on ne trpi konkurenciju. mali brazilac ce zavrsiti kao i ibra, prodan na vrat na nos za smijesnu cijenu s obzirom koliko je placen. cim postigne par golova, mesi ce ga izvan terena odstraniti.
čuj ovoga filozofa !!
Nisam ja rekao da je Spaha slab igrac,naprotiv,ali igrac za koji ce neki klub dati 50mil,kojeg zovu novim Ronaldinhom,bar bi jednom uspio preci Spahu..nisam ja rekao da je Spaha los nego se ovaj previse fura,a znamo da ima boljih od Spahe,kako ce protiv njih onda ?
Aaa šta bi novinarii imali da pišu da nije ovih zezancija :)
ovo je onaj sa youtube-a
cudo nece u monaco ...
Zar nije od 23-25 miliona eura !!! ajd vishe odlucte se kolika je cijena !!!
Dobro je izabrao..!
VISE STE DOSADNI SA NEIMAROM
On nije mogao Spahu levatiti a kao moze najjace evropske odbrane..ma daaj ! Bolje ti je ostati u Brazilu i igrati se sa onim smijesnim njihovim odbranama i ne sramotiti se u Evropi..
sad spaha ispade bezvz igrac jel xD
Toliko je gluposti do sad izrečeno o njegovom transferu da više ništa ne vjerujem dok ne bude službeno.
Welcome to Hollywood!
Cuo sam da nije zadovoljio Zelju pa je evo izgleda barcu zadovoljio. :)
Ja kako sam ćuo Osim ga štelio da dođe u Želju.
Neka jee neka jee neka je . Msm da je ovo bilo logično. Sezona 2013/2014 * if you know what i mean :D
ou yea' :D